ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Αυτοπροτάθηκε ο Ζάχα στη Μίλαν αλλά απορρίφθηκε!

Ο Γουίλφριντ Ζάχα πασχίζει να βρει τρόπο να ανοίξει τα φτερά του και να αφήσει την Κρίσταλ Πάλας, όμως ουδείς παρουσιάζεται πρόθυμος να τον βοηθήσει.

Αυτοπροτάθηκε ο Ζάχα στη Μίλαν αλλά απορρίφθηκε!

Είναι ίσως ένας από τους πιο αδικημένους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ. Έχει δυνατότητες να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα, η οποία διεκδικεί τίτλους και συνεχίζει βολοδέρνει στη Κρίσταλ Πάλας. Ο λόγος για τον Γουίλφριντ Ζάχα, τον Ιβοριανό επιθετικό που αναζητά – μάταια – την ευκαιρία και ουδείς δεν του την προσφέρει.

Ο 28χρονος έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να χτυπήσει… το καμπανάκι στους μεγάλους της Ευρώπης. Ο ίδιος πλέον δείχνει πως δεν έχει να προσφέρει κάτι ακόμη στη Κρίσταλ Πάλας. Με τους «Αετούς» γνωρίζει καλά πως δεν θα καταφέρει να φθάσει εκεί που έχει ονειρευτεί. Ο ταλαντούχος επιθετικός θέλει να βρεθεί σε έναν σύλλογο που να κυνηγά τίτλους. Ζάχα Μίλαν

Κρούση στη Μίλαν από τον Ζάχα – Καμία επαφή οι «Ροσονέρι»

Αυτό πασχίζει! Για την ώρα κανείς δεν του κάνει το χατίρι. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος υπήρξε η περίοδος που βρέθηκε μια ανάσα από την Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» ωστόσο επέλεξαν να πορευτούν με τον Νικολάς Πεπέ απορρίπτοντας έτσι τον Ζάχα. Πρόσφατα, τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στα ραντάρ της πρωτοπόρου του ιταλικού πρωταθλήματος Μίλαν.

Οι »Ροσονέρι» διάγουν εξαιρετική σεζόν όντας πρώτοι λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του συλλόγου, Στέφανο Πιόλι αναζητά ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη προσπάθεια της ομάδας του. Όπως αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ζάχα έχει ήδη αυτοπροταθεί.

Η Μίλαν παρόλα αυτά δείχνει να μην ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ιβοριανού επιθετικού. Προτεραιότητα για τους Μιλανέζους είναι η ενίσχυση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής. Έτσι η γραμμή κρούσης πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μη ξεχνάμε πως οι «Ροσονέρι» δεν έχουν κανένα απολύτως επιθετικό πρόβλημα. Έχει πετύχει 37 τέρματα σε 17 αγώνες ενώ τώρα πλέον επιστρέφει ξανά στις επάλξεις το πολύτιμο όπλο της, ο Ζλάταν.

Έτσι ο Γουίλφριντ Ζάχα βλέπει ακόμη μια προοπτική να πέφτει στο κενό και τον ίδιον να παραμένει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ