ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Και η Γιουνάιτεντ στο κόλπο για Ράις, που θέλει… Τσέλσι!

Ο Ντέκλαν Ράις βλέπει όλο το Νησί να βρίσκεται στα πόδια του, με τελευταία τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο ίδιος δείχνει να προτιμάει την Τσέλσι.

Και η Γιουνάιτεντ στο κόλπο για Ράις, που θέλει… Τσέλσι!

Αναμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους καλύτερους χαφ της Premier League τη φετινή σεζόν. Ηρεμία και σωστές μεταβιβάσεις με την μπάλα στα πόδια, εξαιρετικές τοποθετήσεις και σταθερότητα στο παιχνίδι του. Ο Ντέκλαν Ράις, περί ου ο λόγος, έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τις εμφανίσεις του. Ο ίδιος είναι από τους βασικούς λόγους που η Γουέστ Χαμ «χτυπάει» Ευρώπη τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, βρίσκεται μόλις στο -3 από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Τα «σφυριά» εννοείται πως στηρίζουν μεγάλο μέρος του παιχνιδιού τους στον Άγγλο μέσο.

Ήδη στην ομάδα του Λονδίνου έχουν καταλάβει την ηγετική φυσιογνωμία του, αλλά και τις δυνατότητες που έχει. Γι’ αυτό και έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 21 ετών. Από τα 14, όταν και φόρεσε για πρώτη φορά της φανέλα της Γουέστ Χαμ, ο Ράις έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την καριέρα του. Με τις εμφανίσεις του έχει ουσιαστικά «αναγκάσει» τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας να κοιτάξουν την περίπτωση του. Ράις

Είναι πολλά τα λεφτά για τον Ράις

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mirror», η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι δύο ομάδες που βλέπουν πιο «θερμά» την πιθανότητα απόκτησης του. Για να το πετύχουν αυτό βέβαια, θα πρέπει να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ, που φτάνουν τα 85 εκατομμύρια ευρώ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται στη… γύρα για την απόκτηση ενός μέσου εδώ και καιρό. Κι αυτό γιατί το μέλλον του Πολ Πογκμπά στην ομάδα μόνο βέβαιο δεν είναι. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ράις και θέλει να τον δει στην ομάδα του, εφόσον αποχωρήσει ο Γάλλος άσος.

Από την άλλη το «φλερτ» της Τσέλσι με τον Άγγλο μέσο κρατάει από το καλοκαίρι. Τότε, οι «μπλε» προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, χωρίς επιτυχία. Κι αυτό γιατί δεν μπόρεσαν να πουλήσουν κανέναν εκ των Ρούντιγκερ, Αλόνσο και Ζορζίνιο για να συγκεντρώσουν χρήματα. Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι μεγάλος φαν του Ράις και θεωρεί πως θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον του συλλόγου. Πάντως, και ο ίδιος ο Ράις, σύμφωνα με το δημοσίευμα δείχνει προτίμηση στην ομάδα του Λονδίνου. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο νεαρός μέσος βρισκόταν στις ακαδημίες της Τσέλσι μέχρι και τα 14 του. Μέχρις ότου να αποχωρήσει δηλαδή για τη Γουέστ Χαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ