ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπρέθγουεϊτ: “Μου αρέσει που η ομάδα αναζητά στράικερ”

Ο στράικερ της Μπαρτσελόνα, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, δεν ενοχλείται για το γεγονός ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ φορ.

Μπρέθγουεϊτ: “Μου αρέσει που η ομάδα αναζητά στράικερ”

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ αποκτήθηκε τον περσινό χειμώνα ως λύση έκτακτης ανάγκης. Θυμίζουμε ότι εκείνη την εποχή τραυματίστηκε ο Λουίς Σουάρεζ και η Μπαρτσελόνα αξιοποίησε ένα παραθυράκι στον κανονισμό της La Liga για να αφήσει χωρίς επιθετικό της Λεγανιές.

Ωστόσο, η καριέρα του Δανού στους Καταλανούς μέχρι σήμερα δεν έχει σε καμία περίπτωση πάει, όπως θα ήθελε. Αν και ποτέ δε λογιζόταν ως βασικός φορ, σπάνια έχει προσφέρει λύσεις προερχόμενος από τον πάγκο. Ειδικότερα, σε σύνολο 30 συμμετοχών μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ. Φέτος έχει πάρει 980 λεπτά συμμετοχές μετρώντας 5 γκολ και 2 ασίστ.

Έτσι, φυσιολογικά, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση φορ στο τρέχον μεταγραφικό παράθυρο. Για τον Δανό, πάντως, αυτή η εξέλιξη δεν είναι δυσάρεστη με τον ίδιο να αποδέχεται την πρόσκληση.

“Μου αρέσει που αναζητούνται και άλλοι παίκτες. Υποτίθεται ότι είναι έτσι σε ένα σύλλογο σαν και αυτό, ο οποίος φιλοδοξεί να έχει το καλύτερο ρόστερ στον κόσμο.  Πρέπει να έχεις εσωτερικό ανταγωνισμό. Δεν μπορεί να εμπιστευτείς μόνο μια μικρή ομάδα παικτών. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιήσεις στο έπακρο τους παίκτες και την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Δεν με τρομάζει, με παρακινεί» είπε στο TV3.

Αναφορικά με το μέλλον του, ο 29χρονος τόνισε ότι θα παλέψει για τους στόχους του στη “Μπάρτσα”: Δεν υπάρχει επιλογή για μένα να φύγω αυτόν τον μήνα από τη Μπάρτσα. Ούτε στο τέλος της σεζόν. Θα συνεχίσω του χρόνου εδώ να παλεύω για τους στόχους μου”.

Ας σημειωθεί ότι ο Γκριζμάν βρίσκεται πιο ψηλά στην ιεραρχία από τον Μπρέθγουεϊτ.

Ο Μέσι μπήκε φουριόζος στο 2021

Μπορεί οι “μπλαουγκράνα” να μην παίρνουν λύσεις από τον Μπρέθγουεϊτ αλλά ευτυχώς για εκείνους το 2021 μπήξε με τον καλύτερο τρόπο. Ειδικότερα, μετράνε 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει να έχει επιστρέψει στα καλύτερά του.

Ειδικότερα, μετράει 4 γκολ μέσα στο 2021 μετά από 3 αγώνες. Στη νίκη (9/1) επί της Γρανάδα πέτυχε 2 γκολ, όπως έκανε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Γκολ δεν είχε πετύχει στον πρώτο αγώνα του νέου έτους κόντρα στην Ουέσκα, την οποία κέρδισε η ομάδα του με 1-0.

Αυτά τα 4 γκολ μέχρι τις 10 Γενάρη αποτελούν το 2ο καλύτερο ξεκίνημα του σε ένα ημερολογιακό έτος στην καριέρα του. Μόνο το 2016 είχε ξεκινήσει το έτος με το πόδι πιο πατημένο στο γκάζι. Τότε είχε σημειώσει 5 γκολ μέχρι τις 10 Γενάρη. Συγκεκριμένα, είχε αγωνιστεί 2 φορές κόντρα στην Εσπανιόλ (για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα) και μία απέναντι στη Γρανάδα. Είχε σημειώσει ένα χατ-τρικ κόντρα στους Καταλανούς και μία ντομπιέτα κόντρα στη Γρανάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ