Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντε Γιονγκ του Άγιαξ γοητεύει στην Μπάρτσα του 2021
Μπαρτσελόνα

Ο Ντε Γιονγκ του Άγιαξ γοητεύει στην Μπάρτσα του 2021

Ένας από τους βασικούς λόγους που η Μπαρτσελόνα με τη νέα χρονιά δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στη Λα Λίγκα είναι η εκτόξευση του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

11.01.2021 | 10:04

Το ξεκίνημα του 2021 βρίσκει μια άλλη Μπαρτσελόνα πολύ διαφορετική με αυτή που ολοκλήρωσε το 2020. Ο Ρόναλντ Κούμαν και η ομάδα του μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, όλα μάλιστα μακριά από το Καμπ Νου. Οι Καταλανοί έχουν καταφέρει να αλλάξουν τη ψυχολογία τους και να επαναφέρουν το χαμόγελο – σταδιακά – στους οπαδούς τους. Ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας στα τελευταία παιχνίδια έχει ονοματεπώνυμο, Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η Μπαρτσελόνα στα τελευταία παιχνίδια παίρνει από τον νεαρό όλα αυτά που επιζητούσε από τη μέρα που τον απέκτησε από τον Άγιαξ. Οι Καταλανοί ανέκαθεν πίστευαν στο ταλέντο του Ντε Γιονγκ όμως το περασμένο διάστημα έμοιαζε και εκείνος να βρίσκεται στα χαμένα. Βλέπουν πως ο 23χρονος γλυκαίνει το παιχνίδι της ομάδα τους προσφέροντας μάλιστα λύσεις και στο σκοράρισμα.

Ο Ντε Γιονγκ κάνει τη διαφορά στα χαφ και φαίνεται

Το έδειξε πρόσφατα καθώς χάρις το δικό του τέρμα η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε το νικηφόρο σερί της στη χρονιά φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Ουέσκα. Το σημαντικότερο όμως για τον Ντε Γιονγκ δεν είναι το σκοράρισμα. Είναι οι σωστές τοποθετήσεις σε θέση άμυνας και η δημιουργία του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα. Αυτά τα δύο ο Ολλανδός το τελευταίο 10ημερο τα κάνει άψογα εξ’ ου και ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην ανοδική πορεία των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται διάρκεια στο παιχνίδι της για να αποδείξει πως πραγματικά γύρισε το… κουμπί. Οι εμφανίσεις του Φρένκι Ντε Γιονγκ είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Ο Ολλανδός με τη σιγουριά που δίνει στα χαφ συμπαρασύρει και άλλους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν επίπεδο. Ο Μέσι και οι υπόλοιποι της γραμμής κρούσης αισθάνονται πιο σίγουροι στα τελευταία παιχνίδια. Η μπάλα κινείται περισσότερο στα πόδια τους και έτσι τους δίνετε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Το έδειξαν στο πρόσφατο παιχνίδι ενάντια στη Γρανάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version