ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δε τα βρίσκουν Ρεάλ και Ράμος – Καραδοκεί η Γιουνάιτεντ!

Ο Σέρχιο Ράμος δε τα βρίσκει ακόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πλησιάζοντας στην πόρτα της εξόδου όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Δε τα βρίσκουν Ρεάλ και Ράμος – Καραδοκεί η Γιουνάιτεντ!

Ο Σέρχιο Ράμος είναι από τους παίκτες που το όνομα του έχει συνδεθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο λίγοι. Ο Ισπανός αμυντικός είναι… στρατιώτης της «βασίλισσας» από το 2005 και λατρεύεται πολύ από τους οπαδούς της. Άλλωστε, ο ίδιος είναι αρχηγός και πρωταγωνιστής της στις μεγάλες επιτυχίες της τελευταίας 10ετίας. Ο ίδιος αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για τους Μαδριλένους. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Το συμβόλαιο του Ράμος με τη Ρεάλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όλοι θεωρούσαν τυπική διαδικασία την ανανέωση του. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει ακόμα συμβεί.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Συμφωνία μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει επιτευχθεί. Άλλωστε, αμφότερες οι πλευρές δεν δείχνουν καμία διάθεση να ρίξουν τις αντιστάσεις τους. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός επιθυμεί ένα συμβόλαιο με τους δικούς του όρους για να κλείσει την καριέρα του στη Μαδρίτη. Από την άλλη ο Φλορεντίνο Πέρεθ δε δείχνει να «καίγεται» να τον κρατήσει, κάτι που όπως και να έχει είναι περίεργο. Ράμος

Κερδίζει τη «μάχη» με τη Σίτι η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι δύο πλευρές βρίσκονται μακριά από κάποια συμφωνία. Κι αυτό γιατί δεν τα βρίσκουν τόσο στο χρηματικό, όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Ράμος επιθυμεί να ανανεώσει για δύο ακόμη χρόνια, ενώ η Ρεάλ του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο. Όπως είναι λογικό οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ισπανό στόπερ «τρίβουν» τα χέρια τους με την εξέλιξη των πραγμάτων.

Πάντως, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, μια ομάδα είναι αυτή που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση του. Εφόσον, βέβαια, αποχωρήσει τελικά από τη Μαδρίτη. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα αναζητά έναν στόπερ «κολώνα» για την αμυντική της γραμμή και θεωρεί πως ο Ράμος είναι ο πλέον κατάλληλος για τη θέση. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φαίνεται πως κερδίζουν τη… μάχη από τη συμπολίτισσα Σίτι για να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Μένει να φανεί αν τελικά ο Ράμος θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ και που θα καταλήξει εφόσον συμβεί αυτό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ