ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ βάζει στον “πάγο” τον Καμαβινγκά!

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως δεν "καίγονται" τόσο, ώστε να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του μέσου της Ρεν, Εντούαρντο Καμαβινγκά.

Η Ρεάλ βάζει στον “πάγο” τον Καμαβινγκά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιμένει να έρθει το καλοκαίρι για να κινηθεί μεταγραφικά. Δεν αφήνει κάτι την τελευταία στιγμή. Τις πιο πολλές φορές δηλαδή! Γι’ αυτό το λόγο και οι Ισπανοί έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον μέσου της Ρεν, Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Είναι πολλά τα δημοσιεύματα και οι φήμες που θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών. Παρόλα αυτά ο νεαρός μέσος δεν δείχνει να είναι και ιδιαίτερα “ζεστός”. Μιας και μία τέτοια κίνηση θα φέρει τα πάνω- κάτω στην καριέρα και τη ζωή του. Κάτι για το οποίο δεν φαίνεται πως είναι ακόμα έτοιμος. Θέλει να γίνει καλύτερος. Μέρα με τη μέρα. Παιχνίδι με το παιχνίδι. Κάτι που του προσφέρει και με το παραπάνω ο γαλλικός σύλλογος.

Όπως έκανε γνωστό η “As” η “βασίλισσα” και οι άνθρωποι που καλοβλέπουν τον Γάλλο μέσο σκέφτονται ότι δεν χρειάζεται να… τρέξουν την όλη διαδικασία. Έχουν σκοπό να περιμένουν τον ταλαντούχο χαφ. Και κάπως έτσι θα τον βάλουν στον “πάγο”. Τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Απρίλιο.

Τότε δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένας νέος κύκλων επαφών. Μέχρι τότε όλοι στις τάξεις της ισπανικής ομάδας θέλουν να πιστεύουν ότι ο κορονοϊός δεν θα τους περιορίζει τόσο πολύ, όπως και τώρα ή το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης που ρίχνει... ματιές στον Καμαβινγκά!

Δεν είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης που ρίχνει… ματιές στον Καμαβινγκά!

Η Ρεν τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μαγαζί… γωνία για τους μεγάλους της Ευρώπης. Βγάζει παίκτες που μπορούν εύκολα να πρωταγωνιστήσουν και να κάνουν τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά είναι ένας από αυτούς. Όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Μπάγερν Μονάχου και τη Μίλαν.

Ωστόσο, τα χρήματα που ζητάνε οι Γάλλοι για χάρη του έχουν κάνει πολλούς να το… ξανασκεφτούν. Αλλά το σίγουρο είναι ένα. Αργά ή γρήγορα ο μικρός θα την… κάνει για κάποια μεγάλη ομάδα. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι το “που” και το “πότε”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ