ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Αλλάζει στάση η Ντόρτμουντ – Πωλείται ο Σάντσο

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δείχνει να ξανασκέφτεται την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, βλέποντας πως η Μπουντεσλίγκα έχει άφθονο υλικό.

Αλλάζει στάση η Ντόρτμουντ – Πωλείται ο Σάντσο

To περασμένο καλοκαίρι ο Τζέιντον Σάντσο βρέθηκε στη μάχη μιας μεγάλης μάχης. Αυτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Νικητές της «μονομαχίας» ανακηρύχθηκαν οι Βεστφαλοί με τον σύλλογο να καταφέρνει να κλείσει τα αυτιά στον 20χρονο άσσο και να τον διατηρήσει στις τάξεις της.

Η τρέχουσα σεζόν για την ώρα δε δικαιώνει την απόφαση του γερμανικού συλλόγου να αντισταθεί στα 100 + εκατομμύρια ευρώ που προσφέρθηκαν μέσω των «Κόκκινων Διαβόλων». Ο Βρετανός επιθετικός στα τελευταία τρία παιχνίδια δείχνει ξανά ψήγματα του πλούσιου ταλέντου του. Ωστόσο, μέχρι να φθάσουμε στο σήμερα από το ξεκίνημα της σεζόν ο 20χρονος είναι ουσιαστικά απών από το παιχνίδι της ομάδας του. Για μεγάλο χρονικό περιθώριο ο νεαρός έδειξαν να μην έχει όρεξη. Ελάχιστα πράγματα σε δημιουργία και εκτέλεση κάτι που επηρέασε εύλογα αρνητικά τη Ντόρτμουντ.

Αυτός είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Τζέιντον Σάντσο

Ορισμένα μέλη της διοίκησης ίσως τώρα να μετανιώνουν που το καλοκαίρι δεν τύλιξαν με κορδέλα τον παίκτη. Σημερινή αναφορά του France Football αποκαλύπτει ωστόσο τις δεύτερες σκέψεις των ανθρώπων του γερμανικού συλλόγου. Η Ντόρτμουντ του σήμερα δείχνει έτοιμη να συζητήσει σοβαρά ενδεχόμενη παραχώρηση του 20χρονου επιθετικού.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο γερμανικός σύλλογος έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Σάντσο σε περίπτωση που αυτόν αποχωρήσει. Πρόκειται για τον 19χρονο Γάλλο Τανγκουί Κουλιμπαλί. Ο νεαρός εξτρέμ της Στουτγκάρδης είναι ο ποδοσφαιριστής που η Ντόρτμουντ ορέγεται για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο άσσος των Σουηβών έχει καταπλήξει τους πάντες με τις εμφανίσεις του. Αυτές όπως αποδεικνύεται είναι κομβικές για τη φετινή πορεία της Στουτγκάρδης. Ο σύλλογος βρίσκεται στα μισά της βαθμολογίας ωστόσο πριν λίγες αγωνιστικές χτυπούσε δειλά δειλά θέσεις Ευρώπης. Ο Κουλιμπαλί μπορεί να μην έχει πετύχει πολλά τέρματα όμως συμβάλει τα μέγιστα στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του. Αυτά και άλλα πολλά βλέπουν στο Ντόρτμουντ και ήδη ετοιμάζονται να ξεκινήσουν επαφές για την αγορά του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ