ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Σίτι κέρδισε ξανά και κοιτάζει κατάματα την κορυφή (vid)

Με το αγαπημένο της σκορ (1-0) κέρδισε ξανά η Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά την Μπράιτον και πλησίασε ακόμα πιο κοντά στην κορυφή της Πρέμιερ.

Η Σίτι κέρδισε ξανά και κοιτάζει κατάματα την κορυφή (vid)

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Μπράιτον στο “Έτιχαντ”. Κερδίζοντας για 4η φορά στη φετινή Πρέμιερ με 1-0, η ομάδα του Γκουαρντιόλα αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ, η οποία μετρά έναν αγώνα περισσότερο.

Οι “πολίτες” έχασαν για ένα ακόμη παιχνίδι σωρεία ευκαιριών. Ωστόσο, το αμυντικό της δίδυμο βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και τη βοήθησε να πάρει το τρίποντο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε αναλάβει την κατοχή της μπάλας από την αρχή. Απέναντι της είχε μία ομάδα που οχυρωνόταν πίσω σε φάση άμυνας

Ωστόσο, αντιμετώπιζε με γενναιότητα το παιχνίδι από το ξεκίνημα. Ειδικότερα, απέφυγε τα γεμίσματα και επιχείρησε με υπομονή να χτίσει το παιχνίδι της από πίσω όταν είχε τη μπάλα. Το κατάφερνε, μάλιστα, με ιδιαίτερη επιτυχία αλλά της έλειπε η τελική πάσα και ενέργεια για να φτάσει σε κάτι καλύτερο.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 29ο λεπτό. Ειδικότερα, κέρδισε έμμεσο στο 1,5 μέτρο από την εστία αλλά το σουτ του Ντε Μπρούιν σταμάτησε στο τοίχος σωμάτων.

Οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν πολλά σουτ των γηπεδούχων βάζοντας με αυτοθυσία το σώμα τους μπροστά από τη μπάλα. Η πίεση των “πολιτών” αυξανόταν και απείλησαν ξανά στην αντεπίθεση, με τον Σάντσεθ να αποκρούει το σουτ του Ντε Μπρούιν.

Τελικά η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 44ο λεπτό. Μετά από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, ο Ντε Μπρούν μοίρασε μία ακόμη ασίστ, με τον Φόντεν με άψογο κοντρόλ και τελείωμα να γράφει το 1-0. Έτσι, ο Φόντεν έφτασε τα 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο πρώτο σκόρερ της ομάδας φέτος.

Η Σίτι δεν πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της

Στην επανάληψης δεν άλλαξε η εικόνα, με την Σίτι να προσπαθεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και τους “γλάρους” να προσπαθούν ορθολογικά να αναπτυχθούν.

Οι σίτιζενς έφτασαν μία ανάσα από το 2-0 σε 2 περιπτώσεις μέχρι το 60ο λεπτό. Αρχικά με τον Μαχρέζ μετά από μπαλιά του Ντίαζ στην πλάτη της άμυνας. Στη συνέχεια, ο Γκουντογκάν και ο Μπερνάντο Σίλβα δε μπόρεσαν να νικήσουν τον Σάντσεθ από κοντά.

Ο χορός των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε λίγο αργότερα, με τον Σάντσεθ να αποκρούει το σουτ του Ντε Μπρούιν.

Με το σκορ στο 1-0 τα πάντα ήταν ρευστά ακόμα και αν δεν κινδύνευε η Σίτι. Ο Στέρλινγκ, μάλιστα, έχασε ακόμη και πέναλτι στο 90ο λεπτό, προκαλώντας καρδιοχτύπια στους γηπεδούχους. Τελικά, οι καρδιές μπήκαν στη θέση τους με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ