ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δεν βάζει πέναλτι ούτε με… αίτηση ο Γκριεζμάν!

To ένα πέναλτι μετά το άλλο χάνει ο Αντουάν Γκριεζμάν από τότε που πήγε στην Μπαρτσελόνα, όπως φανερώνουν και τα στατιστικά στοιχεία του Γάλλου φορ.

Δεν βάζει πέναλτι ούτε με… αίτηση ο Γκριεζμάν!

Η Μπαρτσελόνα όταν έδινε ένα σκασμό λεφτά στην Ατλέτικο Μαδρίτης για χάρη του Αντουάν Γκριεζμάν πίστευε ότι έχει πιάσει την καλή. Ότι ανέβηκε επίπεδο στην επίθεσή της.

Ο Γάλλος φορ από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει εντυπωσιάσει. Δεν έχει φτάσει εκεί που θα ήθελαν ή που θα περίμεναν οι Καταλανοί. Οι εμφανίσεις του μπορεί να γίνονται καλύτερες, όπως και ο αριθμός των τερμάτων του. Ωστόσο, κακά τα ψέματα.

Μιας και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που είχαμε γνωρίσει στους “ροχιμπλάνκος”. Ειδικά όσον αφορά στα πέναλτι. Εκεί… μαύρα χάλια. Ο “Γκριζού” δεν μπορεί με τίποτα να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από τα έντεκα βήματα.

Κάτι που συνέβη και στο παιχνίδι της καταλανικής ομάδας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Γάλλος επιθετικός στη διαδικασία των πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει το τέταρτο, χωρίς, όμως να ευστοχήσει. Αν και στο τέλος δεν στοίχισε τόσο ακριβά στην ομάδα του μιας και πήρε τη νίκη.

Όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που έχασε πέναλτι. Μιας και είναι το τέταρτο συνεχόμενο πέναλτι που δεν είχε… ευτυχή κατάληξη για τον Γκριεζμάν!

Τον έχουν "φάει" τα πέναλτι τον Γκριεζμάν!

Τον έχουν “φάει” τα πέναλτι τον Γκριεζμάν!

Όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν είχε ποτέ δείξει ότι έχει αδυναμία από τα έντεκα βήματα. Αντιθέτως, ήταν αυτός που έβγαινε μπροστά. Έπαιρνε την μπάλα στα χέρια του και παράλληλα την ευθύνη και τις πιο πολλές φορές έφερνε χαμόγελα στους συμπαίκτες του και τους “ροχιμπλάνκος” γενικότερα.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν σε μία στιγμή. Σε ένα πέναλτι. Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2016 με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου στην κανονική διάρκεια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κέιλορ Νάβας.

Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι ο Γάλλος επιθετικός έχει στο… πίσω μέρος του μυαλού αυτή την εικόνα και πλέον είναι επηρεασμένος στα πέναλτι που εκτελεί με την Μπαρτσελόνα. Με αποτέλεσμα να έχει χάσει τα πιο πολλά από αυτά που έχει σουτάρει να μην έχουν βρει δίχτυα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ