ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Γιόβιτς τέλος και πάει για Μάντζουκιτς η Μίλαν!

Ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή με τον Μάριο Μάντζουκιτς επιθυμεί η Μίλαν που έχει ήδη κάνει επαφή με τον μάνατζερ του Κροάτη.

Γιόβιτς τέλος και πάει για Μάντζουκιτς η Μίλαν!

Την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς σκέφτεται η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» που βρίσκονται στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος θέλουν να ενισχυθούν, προκειμένου να έχουν μεγαλύτερες επιλογές στο ρόστερ. Ο Κροάτης επιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία από τη Serie A, μιας και αγωνίστηκε στη Γιουβέντους από το 2015 έως το 2020. Μετά την εμπειρία του στο Κατάρ με την Αλ Ντουχάιλ ο Μάριο Μάντζουκιτς είναι ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη μίλησε ήδη με τους «ροσονέρι», σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, για το ενδεχόμενο ο 34χρονος φορ να αγωνιστεί στη Μίλαν. Η συνάντηση πάντως έγινε σε θετικό κλίμα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα πήγε στο οικονομικό. Μένει να δούμε αν ο έμπειρος φορ τα βρει σε όλα με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι και θα παίξει μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης της Μίλαν. Γιόβιτς τέλος και πάει για Μάντζουκιτς η Μίλαν!

Ήθελε τον Γιόβιτς και στρέφεται σε Μάντζουκιτς

Η Μίλαν από το προηγούμενο καλοκαίρι είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Λούκα Γιόβιτς της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και ήταν μία φαινομενικά εύκολη περίπτωση, η μεταγραφή δεν προχώρησε. Κάτι οι αρχικές απαιτήσεις της βασίλισσας. Κάτι τα παραπτώματα του Γιόβιτς, η περίπτωσή του μπήκε στον πάγο. Τώρα, ο Σέρβος έκλεισε σε άλλη ομάδα. Ανακοινώθηκε και επιστρέφει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Επομένως, η μεταγραφή του χάλασε και τυπικά. Με τον Γιόβιτς να μην υπάρχει πλέον στο κάδρο, η Μίλαν κοιτάει αλλού. και το αλλού είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς. Η εμπειρία του δεν αμφισβητείται, όπως και η κλάση του και το γεγονός ότι οι ροσονέι πάνε για πρωτάθληα, ενισχύει τις πιθανότητές του. Ο Πιόλι θέλει έναν ποδοσφαιριστή να γνωρίζει από πρωταθλητισμό και πίεση. Σε αυτόν τον τομέα ο Μάντζουκιτς είναι σχεδόν ασυναγώνιστος και για αυτό η περίπτωσή του προκρίνεται. Μένει να δούμε αν οι πρώτες επαφές που έχουν γίνει σε καλό κλίμα, θα καταλήξουν σε γάμο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ