ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

H Άρσεναλ θέλει «άσσο» από τη Μπαρτσελόνα!

Σε αναζήτηση δεύτερου τερματοφύλακα βρίσκεται η Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να εξετάζουν τη περίπτωση του Βραζιλιάνου πορτιέρο της Μπαρτσελόνα.

H Άρσεναλ θέλει «άσσο» από τη Μπαρτσελόνα!

Ο Μίκελ Αρτέρα αναζητά τρόπους να ενισχύσει την Άρσεναλ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι «Κανονιέρηδες» δείχνουν να έχουν συνέλθει από το… σοκ του πρώτου μέρους της σεζόν πατώντας καλύτερα στα πόδια τους. Οι τελευταίες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν ανεβάσει τη ψυχολογία των Λονδρέζων, οι οποίοι ευελπιστούν σε ακόμη καλύτερες ημέρες.

Το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου βρίσκει την Άρσεναλ να ρίχνει περισσότερο το βάρος στις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν χρησιμοποιούνται. Οζίλ και Παπασταθόπουλος βρίσκονται σε προτεραιότητα, ωστόσο ο Μίκελ Αρτέτα δειλά δειλά κοιτά και τρόπους ενίσχυσης της ομάδας του. Ο Ισπανός έχει βάλει στη λίστα του περιπτώσεις που μοιάζουν προσιτές για τον σύλλογο. Παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις εκεί που η ομάδα τις χρειάζεται.

Ο Νέτο της Μπαρτσελόνα νούμερο ένα στόχος της Άρσεναλ

Για παράδειγμα στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Μίκελ Αρτέτα δείχνει να εμπιστεύεται τυφλά τον αξιόπιστο Λένο. Και να μπορούσε όμως δεν θα γινόταν να πράξει αλλιώς μιας και η ομάδα του στερείται από αξιόπιστες εναλλακτικές στη θέση «1». Έτσι οι «Κανονιέρηδες» ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά αναζητώντας τον παίκτη που θα καλύψει επάξια τα ρεπό του Γερμανού τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το SkySports ο εκλεκτός στη λίστα του Αρτέτα είναι ο Νέτο. Ο 32χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα με λαμπρές παραστάσεις από τα ιταλικά και τα ισπανικά γήπεδα. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται μόνιμα στον πάγκο των Καταλανών μιας και ο τερ Στέγκεν δεν έχει καμία διάθεση να ξεκουραστεί. Ο Γερμανός έδειξε χθες για ακόμη μια φορά γιατί συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του είδους. Σταμάτησε μόνος του τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και χάρισε στη Μπαρτσελόνα τη πρόκριση στον τελικό του SuperCopa.

Επιστρέφοντας στη περίπτωση του Νέτο, η Άρσεναλ επιδιώκει τον δανεισμό του παίκτη βάζοντας στο τραπέζι οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι. Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ παρουσιάζεται απρόθυμη μιλώντας μονάχα για μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της. Η τιμή μάλιστα που ορίζει φθάνει τα 23 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που η Άρσεναλ δύσκολα θα δαπανήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ