ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Κέρβερος» τερ Στέγκεν έστειλε τη Μπαρτσελόνα τελικό!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Μπαρτσελόνα κατάφερε χάρις τον εκπληκτικό τερ Στέγκεν να επικρατήσει της Σοσιεδάδ και να διεκδικήσει το πρώτο της φετινό τρόπαιο.

«Κέρβερος» τερ Στέγκεν έστειλε τη Μπαρτσελόνα τελικό!

Σπουδαία αναμέτρηση η αποψινή στη Κόρδοβα ανάμεσα στις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους με έπαθλο ένα εισιτήριο στον τελικό του SuperCopa Ισπανίας. Απόντος του Λιονέλ Μέσι το παιχνίδι θα ήταν αμφίρροπο. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπορεί να διάγει κακή περίοδο ωστόσο έχει δείξει φέτος ικανή για μεγάλες νίκες.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους Καταλανούς να έχουν τη κατοχή της μπάλας. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν προσπάθησε με τους Πέδρι, Μπούσκετς και Ντε Γιονγκ να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Το κέντρο κατακτήθηκε από τους «μπλαουγκράνα» παρόλα αυτά η Σοσιεδάδ παρέμενε επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Στα πρώτα 45 και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους στα αντίπαλα καρέ. Αυτή που χαμογέλασε όμως ήταν η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ευτύχησαν να σκοράρουν λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα χάρις την εξυπνάδα του φορμαρισμένου Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός λειτούργησε σαν σέντερ φορ στη φάση και έδειξε ξανά την ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα. Μπέθγουειτ και Γκριεζμάν άλλαξαν τάχιστα τη μπάλα. Ο Γάλλος σέντραρε στη καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Ντε Γιονγκ με… ζογκλερικό άνοιξε το σκορ. Αυτό έμελλε να ήταν και το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος. Γκριεζμάν Μπαρτσελόνα

Στην επανάληψη η Ρεάλ Σοσιεδάδ προσπάθησε να ισορροπήσει. Οι Βάσκοι με τους Ισάκ και Οριανθάμπαλ προσπάθησαν να πατήσουν τη περιοχή της Μπαρτσελόνα και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα τα κατάφεραν. Στο 50′ οι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ντε Γιονγκ εντός περιοχής. Ο Οριανθάμπαλ ανέλαβε την εκτέλεση κερδίζοντας τον τερ Στέγκεν για το 1-1.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες βγήκαν μεθοδικά στην επίθεση αναζητώντας το γκολ που ουσιαστικά θα τους χάριζε τη πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Τελικά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα με το παιχνίδι μοιραία να καταλήγει σε παράταση.

Μαγικός τερ Στέγκεν – Κράτησε όρθια παντού τη Μπαρτσελόνα

To πρώτο μισό του έξτρα χρόνου κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στο δεύτερο όμως και οι δύο ομάδες απόλεσαν σπουδαίες ευκαιρίες. Από τη μία η Μπαρτσελόνα με τον Γκριεζμάν από την άλλη η Σοσιεδάδ με Γιανουζάι και Οριανθάμπαλ. Τελικά η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί μίλησε η εμπειρία του τερ Στέγκεν με τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα να κατεβάζει ρολά. Oι Καταλανοί ευστόχησαν τρεις φορές έναντι δύο των αντιπάλων τους και πανηγύρισαν τη πρόκριση στον τελικό του SuperCopa.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ