ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Μια «ανάσα» από τη Φενέρ ο Οζίλ!

Ο Μεσούτ Οζίλ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Εμρέ Μπελόζογλου.

Μια «ανάσα» από τη Φενέρ ο Οζίλ!

Θέμα ημερών πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Μεσούτ Οζίλ από την Άρσεναλ. Σίγουρα μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε το καλοκαίρι του 2013. Όταν και αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός θεωρήθηκε ως ο άνθρωπος που θα ηγηθεί των «Κανονιέρηδων» στο μέλλον. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι τότε αποτέλεσε προσωπική επιλογή του θρυλικού, Αρσέν Βενγκέρ. Παρά το γεγονός ότι τα πρώτα του χρόνια στην ομάδα ήταν αρκετά καλά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Οζίλ, κυρίως από το 2018 και μετά, είναι «σκιά» του εαυτού του.

Γι’ αυτό και ο Μίκελ Αρτέτα αποφάσισε να άρει την εμπιστοσύνη του στον Γερμανό, ο οποίος πλέον βρίσκεται σταθερά στην εξέδρα. Η ποιότητα του παραμένει αδιαμφισβήτητη, αλλά τα τελευταία χρόνια ο ίδιος θεωρείται «ξένο σώμα» στην ομάδα. Έτσι, η απόφαση αποχώρησης του θεωρείται ειλημμένη εδώ και καιρό. Το συμβόλαιο του έτσι κι αλλιώς λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και η Άρσεναλ θα ήθελαν η μετακίνηση του να γίνει άμεσα. Οζίλ

Πάει το… χρυσάφι που έπαιρνε στην Άρσεναλ

Η Φενερμπαχτσέ είναι εδώ και καιρό το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του. Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής των «Καναρινιών», Εμρέ Μπελόζογλου επιβεβαίωσε τις επαφές της ομάδας με τον Οζίλ, τονίζοντας ότι ο παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνηση του. «Είχαμε μια συνάντηση με εκείνον και τον μάνατζερ του. Ο Μεσούτ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Μόλις ολοκληρωθεί και η συνάντηση με την Άρσεναλ, θα συναντηθούμε ξανά με τον παίκτη», ανέφερε ο Εμρέ.

Παράλληλα, όμως, τόνισε πως η Φενέρ δε θέλει να τινάξει την… μπάνκα για το συμβόλαιο του Οζίλ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός λάμβανε σχεδόν 350.000 λίρες την εβδομάδα στους «Κανονιέρηδες». Ένα ποσό που δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσει η τουρκική ομάδα, σύμφωνα με τον Εμρέ. «Αν ο Μεσούτ συμφωνήσει με τους όρους που θα του θέσουμε, τότε δε θα φτάσει στα όρια τους τα οικονομικά μας δεδομένα για φέτος. Η Φενέρ, αλλά και άλλες ομάδες, δεν μπορούν πλέον να φέρνουν παίκτες με συμβόλαιο 4-5 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν πρόκειται να υπάρξουν ποσά που θα χαλάσουν την ισορροπία ή θα επηρεάσουν τους μισθούς άλλων παικτών, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Τούρκος ποδοσφαιριστής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ