ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Πέντε «καυτοί» μνηστήρες για τον πάγκο της Τσέλσι (pic)

Τα σενάρια που θέλουν την απομάκρυνση του Φρανκ Λάμπαρντ από τον πάγκο της Τσέλσι πληθαίνουν και υπάρχουν πέντε αξιόλογοι πιθανοί αντικαταστάτες του.

Πέντε «καυτοί» μνηστήρες για τον πάγκο της Τσέλσι (pic)

Η γενικότερη εικόνα της Τσέλσι τον τελευταίο καιρό αν μη τι άλλο προβληματίζει. Μολονότι έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω στο FA Cup, αυτό δεν λέει κάτι. Μιας και δεν θεωρείται μεγάλη υπόθεση η εντός έδρας πρόκριση επί της άσημης Μόρκαμ έστω και αν ο πίνακας του σκορ έγραψε 4-0.

Στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ οι μπλε του Λονδίνου έχουν μείνει αρκετά πίσω. Συγκεκριμένα μετά από 17 αγώνες έχουν κατρακυλήσει στην ένατη (!) θέση με 26 βαθμούς. Είναι ισόβαθμοι με τις Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, με τους «χωριάτες» να υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δύσκολα θα πούμε πως δεν ανησυχεί. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας έχει έντονους προβληματισμούς και τα σενάρια απομάκρυνσής του δίνουν και παίρνουν. Αν και ο πρόεδρος της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, έχει επιστρατεύσει μέχρι και τον Άβρααμ Γκραντ για σύμβουλο του «Φράνκι». Τσέλσι

Πέντε αντιΛάμπαρντ για την Τσέλσι

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της Bild, υπάρχουν αυτή την ώρα πέντε ονόματα που συνδέονται με την Τσέλσι. Πρόκειται για αξιόλογους τεχνικούς που κάλλιστα θα μπορούσαν να σταθούν επάξια στην άκρη του πάγκου των μπλε. Δεν είναι άπαντες άνεργοι τώρα, αλλά για χάρη της συγκεκριμένης ομάδας όσοι έχουν συμβόλαιο, θα το έσπαγαν άνετα.

Πάμε να τους δούμε. Αρχής γενομένης από το ήδη γνωστό όνομα του Τόμας Τούχελ. Λέμε γνωστό, διότι έχει υπάρξει ξανά σενάριο που τον θέλει προπονητή της Τσέλσι. Έφυγε πρόσφατα από την Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον ξεκουράζεται με την οικογένειά του.

Προχωράμε με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο φιλόδοξος Γερμανός κόουτς προπονεί τη Λειψία και έχει ένα από τα καλύτερα ονόματα στο προπονητικό παζάρι. Διεκδικεί το πρωτάθλημα, αν και είναι πολύ δύσκολο με την Μπάγερν, ενώ για δεύτερη σερί χρονιά βρίσκεται στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνεχίζουμε με ένα όνομα που προπονεί ομάδα η οποία βρίσκεται αρκετά πάνω από τους Λονδρέζους. Ο Μπρένταν Ρότζερς η αλήθεια είναι πως είναι σχεδόν απίθανο να αφήσει τη Λέστερ αυτή την περίοδο. Είναι ψηλά στη βαθμολογία η ομάδα του και βρίσκεται στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένας ακόμα που παίρνει επίδομα ανεργίας είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός από το 2019 που άφησε τη Γιουβέντους δεν έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας ομάδας. Έχει τις πιθανότητές του και θα ήταν εξαιρετική λύση για την Τσέλσι.

Αφήσαμε για το τέλος τον πιο άσημο από τους προαναφερθέντες που αν αναλάβει την Τσέλσι, θα μιλάμε για σούπερ έκπληξη. Ο Αυστριακός Ραλφ Χάνσενχατλ προπονεί τη Σαουθάμπτον από το 2018. Είναι 53 χρονών και η προοπτική μιας… προαγωγής δεν θα τον χαλάσει καθόλου… Μένει φυσικά να δούμε πρωτίστως αν και εφόσον ο Φρανκ Λάμπαρντ θα φύγει από τον πάγκο της ομάδας της καρδιάς του.

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1349385875675897859

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ