ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Υποκριτής ο Κλοπ, προσπαθεί να επηρεάσει διαιτητές»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μπήκε στο στόχαστρο του πρώην διαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος τον αποκάλεσε υποκριτή και του ζήτησε να σταματήσει τα mind games.

«Υποκριτής ο Κλοπ, προσπαθεί να επηρεάσει διαιτητές»

Μόλις πριν από λίγο καιρό ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε κάποιες δηλώσεις που έκαναν το γύρο του κόσμου. Ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις φέτος. Μετά την ήττα των «κόκκινων» από τη Σαουθάμπτον, ο Γερμανός τεχνικός άστραψε και βρόντηξε. Μίλησε για τα 20 πέναλτι που έχει κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε δύο χρόνια, με την ομάδα του να έχει πάρει τα μισά από τη μέρα που εκείνος την ανέλαβε.

Όπως είναι λογικό οι δηλώσεις του έφεραν αντιδράσεις. Ο πρώην διαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με άρθρο του στην «Daily Mail» κατακεραύνωσε τον Γερμανό προπονητή. «Σταμάτα να είσαι υποκριτής Γιούργκεν. Και οι δικοί σου παίκτες βουτούν» είναι ο τίτλος του άρθρου. Σε οποίο ο Άγγλος πρώην ρέφερι καλεί τον Κλοπ να σταματήσει τα mind games και την… γκρίνια που βγάζει τη φετινή σεζόν μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του.

«Ο Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί. Κι αυτό τα σχόλιά του την περασμένη εβδομάδα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα πέναλτι ήταν βγαλμένα από βιβλίο στρατηγικής του σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ήταν mind games, μια προσπάθεια να επηρεάσει τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ και να μπει στο μυαλό του πριν από το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την Κυριακή. Ο Κλοπ ήταν σωστός όταν είπε πως η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει περισσότερα πέναλτι σε δύο χρόνια σε σχέση με την Λίβερπουλ στα πέντε του Κλοπ. Ήταν έξυπνος επειδή τα σχόλιά του δεν πρόκειται να τον βάλουν σε μπελάδες με τις αρχές», γράφει αρχικά ο Κλάτενμπεργκ. Κλοπ

«Ο Κλοπ δεν έμαθε ποτέ του να χάνει»

Παράλληλα, ο Άγγλος πρώην διαιτητής φάνηκε να παραδέχεται πως στην εποχή του Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατούσε μια… περίεργη αύρα. Όπως τόνισε, ο Σκωτσέζος προπονητής είχε τον… τρόπο του να παίρνει τα σφυρίγματα όταν η ομάδα του το χρειαζόταν. Ταυτόχρονα, ο Κλάτενμπεργκ κατηγόρησε τον Κλοπ ότι δεν ξέρει να χάνει, ενώ τόνισε πως και οι Σαλάχ, Μανέ προσπαθούν να εκβιάσουν πέναλτι.

«Ο Κλοπ δεν θέλει να χάνει, δεν έμαθε ποτέ του να χάνει. Όμως έχει μεγάλο λάθος όταν λέει πως επικρατεί ένα πιο ιδιαίτερο κλίμα και μια αύρα προς τους διαιτητές όταν παίζει η Γιουνάιτεντ για να παίρνει η ομάδα τα σφυρίγματα που θέλει. Αυτό μπορεί να υπήρχε στην εποχή του Σερ Άλεξ, όμως έχει χαθεί αυτό από την ημέρα που ο Σκωτσέζος αποχώρησε. Έκτοτε δεν έχουμε δει προσπάθεια ν’ ασκηθεί επιρροή σε έναν διαιτητή παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι. Αυτά ο Κλοπ δεν τα έκανε πέρυσι όταν η Λίβερπουλ νικούσε κάθε εβδομάδα. Είναι υποκριτής όταν λέει πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ προσπαθούν να κερδίζουν πέναλτι. Και οι Σαλάχ και Μανέ έχουν υιοθετήσει ανάλογες τακτικές», ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ