ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ντεμπελέ: «Είδωλό μου ο Φερνάντο Τόρες»

Ο Μουσά Ντεμπελέ υπόσχεται στους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης πολλά γκολ πράττοντας όπως κάποτε έκανε με μεγάλη επιτυχία ο αγαπημένος του Φερνάντο Τόρες.

Ντεμπελέ: «Είδωλό μου ο Φερνάντο Τόρες»

Ήρθε στη Μαδρίτη για να αναπληρώσει το κενό του Ντιέγκο Κόστα. Ο Μουσά Ντεμπελέ ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή του Ντιέγκο Σιμεόνε για τη γραμμή κρούσης των «Ροχιμπλάνκος». Ο ταλαντούχος επιθετικός έρχεται τη κατάλληλη στιγμή στην Ατλέτικο, την σεζόν που ο σύλλογος στοχεύει στη κορυφή.

O Γάλλος φορ προστίθεται σε ένα άκρως ταλαντούχο σύνολο που φέτος αποδεικνύει ικανό να φθάσει επιτυχώς ως το τέλος της διαδρομής. Αυτός ίσως ήταν και ο βασικός λόγος που οδήγησε τον ίδιο τον παίκτη να αποδεχθεί με ευκολία τη πρόταση των Ισπανών. Στις πρώτες του δηλώσεις ο 24χρονος δείχνει πόσο ευτυχής είναι με αυτή του την επιλογή.

Έτοιμος για πολλά γκολ ο Ντεμπελέ

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της μαδριλένικης ομάδας ο Ντεμπελέ δεν έκρυψε πως ένα από τα μεγάλα του είδωλα ήταν ο Φερνάντο Τόρες. Ένας ποδοσφαιριστής που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στους «Ροχιμπλάνκος» τη περασμένη δεκαετία. «Είμαι επιθετικός θέλει συνεχώς να σκοράρει. Αυτή είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει να τρέχω στο χώρο να παίρνω τη μπάλα και να σκοράρω. Δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ εδώ.

Ως παιδί αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής ήταν ο Φερνάντο Τόρες. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην ομάδα όπου δοξάστηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος επιθετικός. Η Ατλέτικο έχει μπροστά της γεμάτο πρόγραμμα με αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Όλα αυτά πριν μπει ξανά στη ζωή της το Τσάμπιονς Λιγκ, μια διοργάνωση που την ενδιαφέρει εξίσου.

Ο Μουσά Ντεμπελέ είναι σαφές πως θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Θα αποτελέσει την ιδανική εναλλακτική επιλογή του Λουίς Σουάρες στην επίθεση. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης. Σουάρες, Φέλιξ, Ντεμπελέ, Καράσκο, Γιορέντε είναι λύσεις που λίγες ομάδες διαθέτουν ανάλογες. Ο ανταγωνισμός για τις δύο θέσεις είναι τεράστιος όμως ο 24χρονος φορ γνωρίζει πως ήρθε στη Μαδρίτη για να παίξει. Το θέμα είναι εκείνος να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Λα Λίγκα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ