ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Φερνάντες έπιασε τον Κριστιάνο χωρίς να… ιδρώσει!

Ο Μπρούνο Φερνάντες αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του μήνα στην Αγγλία για τέταρτη φορά σε 7 μήνες, πιάνοντας τον Κριστιάνο που το έκανε σε 6 χρόνια!

Ο Φερνάντες έπιασε τον Κριστιάνο χωρίς να… ιδρώσει!

Η προσφορά και η σημασία του Μπρούνο Φερνάντες στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Από την ημέρα που ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τους «Κόκκινους Διαβόλους», η εικόνα τους έχει αλλάξει πλήρως. Ο ίδιος έχει παίξει ίσως το μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή την αλλαγή. Από την πρώτη στιγμή έδειξε την ποιότητα του εντός αγωνιστικού χώρου, συνδυάζοντας την τόσο με γκολ, όσο και με ασίστ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με 15 τέρματα σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πορτογάλος έχει τον έλεγχο του κέντρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την απόλυτη εμπιστοσύνη του Νορβηγού τεχνικού. Αυτός είναι πιθανόν και ο βασικός λόγος, που ο «πετάει» μέσα στο γήπεδο. Οι εμφανίσεις του, όπως είναι λογικό, επιβραβεύονται συνεχώς. Έτσι, ο ίδιος κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Premier League για τον Δεκέμβριο, κάτι που είχε πετύχει και τον Νοέμβριο. Συνολικά, ο Μπρούνο Φερνάντες έχει κατακτήσει το εν λόγω βραβείο τέσσερις φορές σε σχεδόν έναν χρόνο παραμονής στη Γιουνάιτεντ. Μπρούνο Φερνάντες

Έχει ακόμα… δρόμο για το απόλυτο ρεκόρ

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα εκπληκτικό επίτευγμα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς καν να… ιδρώσει. Βλέπετε, ο συμπατριώτης του, για να φτάσει τα τέσσερα βραβεία κορυφαίου παίκτη του μήνα στην Premier League, χρειάστηκε έξι ολόκληρα χρόνια. Θυμίζουμε πως ο Κριστιάνο αποκτήθηκε το 2003 ως προσωπική επιλογή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Παράλληλα, ο Φερνάντες πλησίασε κι άλλο στην κορυφή του συγκεκριμένου ρεκόρ. Μέχρι στιγμής μόνο πέντε παίκτες έχουν κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο περισσότερες φορές από τον Πορτογάλο αστέρα. Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει βραβευθεί πέντε φορές, όλες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να μετράει τον ίδιο αριθμό, με τρία βραβεία να έρχονται όσο ήταν «Κόκκινος Διάβολος». Χάρι Κέιν και Στίβεν Τζέραρντ έχουν έξι τέτοια βραβεία στο παλμαρέ τους, ενώ η κορυφή ανήκει στον Σέρχιο Αγκουέρο, που έχει βραβευθεί 7 φορές από το 2011, όταν και αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ