ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το Τσάμπιονς Λιγκ (stats)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έρχεται πρώτος και καλύτερος σε όλες τις κατηγορίες στο Τσάμπιονς Λιγκ αποδεικνύοντας περίτρανα πως αυτός ο θεσμός του ανήκει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το Τσάμπιονς Λιγκ (stats)

Ποιος να αμφισβητήσει την αυτοκρατορία του; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταγράφει μια καριέρα που όμοιά της δεν υπάρχει. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμπλουτίζει τον μύθο του μέρα με την ημέρα κάνοντας εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους τυχερούς που ζούμε να τον θαυμάζουμε. Η πορεία του θα μνημονεύεται για πολλές δεκαετίες.

Ο Κριστιάνο ζει για να μεγαλουργεί. Τίτλοι, προσωπικές διακρίσεις και ρεκόρ είναι αυτά που τον κάνουν να γίνεται ακόμη καλύτερος. Ο θεσμός όμως που λατρεύει περισσότερο από κάθε άλλον είναι αδιαμφισβήτητα το Τσάμπιονς Λιγκ. Στα… αστέρια ο Πορτογάλος παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του αποτέλεσμα να στέκεται στη κορυφή.

Πρωτοπόρος σε όλες τις προσωπικές κατηγορίες ο Κριστιάνο είναι με διαφορά ο κορυφαίος του θεσμού. Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς αναλύοντας τα επιτεύγματά του στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού με 135 τέρματα. Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο πρώτος σε όλες τις κατηγορίες

Πρώτος σε κατακτήσεις έχοντας πέντε, μία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τέσσερις με αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρώτος σε νίκες με 104 στο σύνολο. Πρώτος σε γκολ σε μια σεζόν (17). Πρώτος σε ασίστ (41). Πρώτος σε γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος (19). Πρώτος, πρώτος, πρώτος παντού ο Πορτογάλος!

Στα 35 του σήμερα και εκείνος δείχνει αχόρταγος. Θέλει να φθάσει στη κορυφή του θεσμού και πάλι ράβοντας ακόμη ένα αστέρι. Αυτό επιδιώκει τα τελευταία δύο χρόνια με τη Γιουβέντους. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να οδηγήσει τους πρωταθλητές Ιταλίας στη πηγή που τόσο λαχταρούν. Άλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της απόκτησής του από τη διοίκηση Ανιέλι.

Το εχγείρημα φαντάζει αρκετά δύσκολο όμως ο ίδιος δεν έμαθε ποτέ του να τα παρατάει. Αντιθέτως με σκληρή δουλειά είδε να βγαίνει νικητής σε όλες τις προκλήσεις. Φέτος η Γιουβέντους βαδίζει σε νέα μονοπάτια. Με τον Αντρέα Πίρλο στο τιμόνι ο σύλλογος θέλει να χτίσει βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Ο Κριστιάνο όμως είναι εδώ στο παρόν και διψάει μονάχα για πρωτιές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ