ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πογκμπά: «Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο της Λίβερπουλ»

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι, τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν ακόμα φτάσει στο επίπεδο της Λίβερπουλ.

Πογκμπά: «Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο της Λίβερπουλ»

Μετά από αρκετά χρόνια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικεί ξανά στα ίσα ένα πρωτάθλημα.  Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται στην κορυφή της Premier League μετά από 17 αγωνιστικές, στο +3 από τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή (17/1). Πρόκειται για τη «μητέρα» των μαχών στο αγγλικό ποδόσφαιρο και φέτος σε αυτό το ματς… παίζεται η κορυφή. Σαφέστατα, ένα ενδεχόμενο που λίγοι το περίμεναν στο ξεκίνημα της σεζόν. Πάντως, στις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων» έχουν κυκλώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Πολ Πογκμπά, η ομάδα θα πρέπει να κερδίσει τη Λίβερπουλ για να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος άσος αρχικά τόνισε πως η Γιουνάιτεντ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο των «κόκκινων». Δικαιολόγησε τα λεγόμενα του με τη λογική ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ εκείνη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όχι ακόμη. «Έχουμε βελτιωθεί και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, αλλά είμαστε ακόμη πολύ νέα ομάδα. Προφανώς δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Λίβερπουλ γιατί πήραν το πρωτάθλημα και συνεχίζουν να νικούν. Την ημέρα που θα κερδίσουμε, τότε θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Αν θες να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. Θέλουμε να κερδίσουμε τους πρωταθλητές», είπε ο Πογκμπά σε συνέντευξη του στο «SkySports». 

ΠογκμπάPre

«Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Παράλληλα, ο 27χρονος μέσος αναφέρθηκε στη «μηχανή» της Λίβερπουλ. Τόνισε πως η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ έχει τρομερή ποιότητα και ότι το μεταξύ τους ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο. «Ξέρουμε πόσο καλά παίζουν τα τελευταία χρόνια, την ποιότητα και τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πάντα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε και τώρα πόσο δύσκολο θα είναι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να το κατακτήσουν, εμείς δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο, είμαστε μακριά», είπε χαρακτηριστικά ο Πογκμπά.

Η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και βρίσκεται εκεί μετά την 15η αγωνιστική για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012/13. Τότε που κατέκτησε και το τελευταίο της πρωτάθλημα, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο. «Γι’ αυτό επέστρεψα εδώ. Για κερδίσουμε τίτλους. Προφανώς όταν πηγαίνεις κάπου θες να κερδίζεις αμέσως. Ωστόσο συμβαίνουν διάφορα. Προσπαθείς να χτίσεις μια ομάδα και πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν τα περιμένεις, αλλά για καλό λόγο. Ίσως φέτος να τα καταφέρουμε, ποιος ξέρει; Βελτιωθήκαμε, μάθαμε τους εαυτούς μας, γίναμε πιο έμπειροι, οπότε όλα γίνονται για κάποιο λόγο», δήλωσε ο Πογκμπά όσον αφορά τους στόχους του από την ημέρα που πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ