ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Αλκάνταρα έστειλε για…σπίρτα τον Μανέ!

Tα καλύτερα λόγια είχε να πει ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, για τον Τιάγκο Αλκάνταρα και όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα.

Ο Αλκάνταρα έστειλε για…σπίρτα τον Μανέ!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τιάγκο Αλκάνταρα ήταν μία από τις λίγες μεταγραφές της Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ τον ήθελε πώς και πώς δίπλα του. Η επιθυμία του τελικά έγινε πραγματικότητα.

Οι “κόκκινοι” έντυσαν τον Ισπανό μέσο στα χρώματά τους. Όλοι ήταν εντυπωσιασμένοι από την εν λόγω κίνηση των πρωταθλητών. Ωστόσο, η πορεία του έμπειρου χαφ με τα χρώματα της αγγλικής ομάδας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Είχε έναν τραυματισμό με το “καλημέρα”. Λίγο αργότερα είχε να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό. Όταν τον νίκησε και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μπήκε και πάλι στα “πιτς” γιατί ήταν λαβωμένος. Παρόλα αυτά η ποιότητά του δεν κρύβεται. Κάνει “μπαμ”.

Από τις πρώτες προπονήσεις ο Σαντιό Μανέ κατάλαβε με ποιον έχει να κάνει, Κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην “Echo”, όπου και αποθέωσε τον πρώην παίκτη της Μπάγερν Μονάχου και της Μπαρτσελόνα!

(Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; ) Έχει πάθει... πλάκα με τον Αλκάνταρα ο Μανέ!

Έχει πάθει… πλάκα με τον Αλκάνταρα ο Μανέ!

Στη Λίβερπουλ υπάρχουν πολλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως με αυτούς ο Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να κατακτήσει την κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης.

Ωστόσο, κανείς από αυτούς δεν μπορούσε να κάνει τα… μαγικά που κάνει με την μπάλα στα πόδια το Τιάγκο Αλκάνταρα, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Σαντιό Μανέ που αποτελεί μεγάλος του θαυμαστής!

“Από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι με τη Λίβερπουλ με εντυπωσίασε. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλός στο γήπεδο αν και είχα ακούσει πολλά για εκείνον. Είχε αρκετά θεματάκια να αντιμετωπίσει γι’ αρχή. Όμως, δείχνει ότι σιγά- σιγά φτάνει στο επίπεδο που θέλει και μπορεί και ο ίδιος. Κάτι που είναι πολύ καλό για τη Λίβερπουλ! Πραγματικά ανυπομονώ!

Έχουμε πολλούς καλούς μέσους στο χώρο του κέντρου. Ο Τιάγκο είναι σίγουρα ένας από αυτούς! Είναι πολύ καλός στις πάσες. Κάτι που βοηθάει εμάς στην επίθεση και κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή μας. Και αυτό το καταλάβαμε χωρίς να περάσει χρόνος. Η ποιότητά του κάνει την ομάδα ακόμα καλύτερη. Είναι πραγματικός μάγος”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ