ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι κινδυνεύει να χάσει ένα απίστευτο ρεκόρ!

Ο Λιονέλ Μέσι κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ταυτόχρονα για να μη χάσει ένα απίθανο ρεκόρ του με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι κινδυνεύει να χάσει ένα απίστευτο ρεκόρ!

Εδώ και αρκετές ημέρες οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κι αυτό γιατί ο Λιονέλ Μέσι ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα. Ήδη, ο Αργεντινός σούπερ σταρ απουσίασε από τον νικηφόρο ημιτελικό κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μάλιστα, η απουσία του ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν πρόβλημα στη δημιουργία και το τελείωμα φάσεων. Κάτι που όσο να ναι, ο Μέσι έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι ο άνθρωπος που «ξεκολλάει» τους Καταλανούς σε τέτοιες περιστάσεις. Όταν η ομάδα του χρειάζεται απλά μια στιγμή «μαγείας» για να φύγει με τη νίκη.

Ωστόσο, τα νέα δεν καλυτερεύουν για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί η συμμετοχή του Μέσι στον τελικό είναι επίσης αμφίβολη. Ο ίδιος δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ούτε την Παρασκευή (15/1). Όταν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των «μπλαουγκράνα» έκαναν ελαφρύ πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Μέσι έμεινε στο γυμναστήριο για δική του εξάσκηση. Βέβαια, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ταξίδεψε στη Σεβίλλη, θέλοντας να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής (17/1).

Εδώ μπορείς να βρεις όλα τα βίντεο του «Βασιλιά» στο Youtube Μέσι

Τελικοί χωρίς Μέσι δεν… γίνονται

Εξάλλου, τελικοί και Μέσι είναι πλέον δύο συνυφασμένες λέξεις, όσον αφορά τον Αργεντινό και την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, αν τελικά ο 33χρονος σούπερ σταρ δεν καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στην Μπιλμπάο θα χάσει ένα απίθανο ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός από το 2006 που οι «μπλαουγκράνα» δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Μέσι. Τότε, είχε τραυματιστεί στο μετατάρσιο του και είχε χάσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου η ισπανική ομάδα ηττήθηκε από την Ιντερνασιονάλ με 1-0.

Από εκείνο τον τελικό και έπειτα, ο Μέσι δεν έχει χάσει κανέναν από τους 27(!) που ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, ένας εξ αυτών προκαλεί… εφιάλτες στην τωρινή αντίπαλο της Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ήταν τη σεζόν 2014/15, όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Στο 20ό λεπτό εκείνης της αναμέτρησης ο Αργεντινός χάρισε στον κόσμο ένα ποδοσφαιρικό «διαμάντι». Στο 20ο λεπτό, ξεκίνησε την προσπάθειά του από πλάγια δεξιά στο χώρο του κέντρου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με αξέχαστο σόλο, έφερε τη μπάλα στο αριστερό έχοντας συγκλίνει πιο κεντρικά και «εκτέλεσε» για το 1-0, με τον τελικό να ολοκληρώνεται στο 3-1 για τους Καταλανούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ