ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Τέτοιες γκέλες ΜΟΝΟ η Ντόρτμουντ (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έβαλε τα... χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. Οι Βεστφαλοί κατάφεραν να μείνουν στο 1-1 με την ουραγό της βαθμολογίας Μάιντζ.

Τέτοιες γκέλες ΜΟΝΟ η Ντόρτμουντ (vid)

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τη Ντόρτμουντ, με την παρέα του Έρλινγκ Χάαλαντ να φιλοξενεί σήμερα την Μάιντζ. Οι 4οι στη βαθμολογία Βεσφταλοί βρήκαν απέναντί τους την αδύναμη Μάιντζ, μια ομάδα που φιγουράρει στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ήταν κομβική και για τις δύο ομάδες. Η μία ήθελε το «τρίποντο» για να ανέβει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η άλλη με βαθμό ή βαθμούς θα αποκτούσε περισσότερο ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το παιχνίδι όπως αναμενόταν στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων. Μόλις στο 2ο λεπτό οι Βεστφαλοί έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα με συρτό σουτ του Έρλινγκ Χάαλαντ. Τελικά το τέρμα του Νορβηγού δε μέτρησε, με τον VAR να το ακυρώνει ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια αύξησαν τη πίεση του στα αντίπαλα καρέ.

Όλα σωστά η Ντόρτμουντ στο πρώτο ημίχρονο – Της έλειψε το γκολ

Ρόις, Σάντσο, Μπέλινγχαμ και Χάαλαντ πίεσαν αφόρητα την άμυνα της Μάιντζ. Οι Βεστφαλοί δημιούργησαν πολλές καλές φάσεις στο πρώτο μέρος ωστόσο καμία δε βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Μεγαλύτερη στιγμή για την ομάδα του Τέρζιτς το σουτ του Μπέλινγχαμ στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με τη μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι του Ζέντνερ. Τα πρώτα 45′ έκλεισαν στο 0-0 με τη Ντόρτμουντ να πιάνει εξαιρετική απόδοση όμως να μην καταφέρνει να τη μετουσιώσει σε γκολ. Η κατοχή της μπάλας μάλιστα ξεπέρασε το 72%.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ντόρτμουντ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν λιγότερο επιθετικοί. Η Ντόρτμουντ είχε και πάλι τη μπάλα στο μισό της Μάιντζ όμως χωρίς ουσία. Οι ουραγοί της βαθμολογίας είδαν τη χαλαρότητα σαν ευκαιρία να αντιδράσουν. Έτσι στο 57′ σε μια από τις ελάχιστες εξορμήσεις τους κατάφεραν να μπουν οδηγοί στο σκορ. Ο Ουζτουνάλι κατάφερε να νικήσει τον Μπούρκι με εκπληκτικό σουτ και να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους σοκάροντας το Ιντούκα Παρκ.

Στη συνέχεια η πίεση της Μπορούσια Ντόρτμουντ αυξήθηκε. Ό,τι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί της το έκανε πράξη ο δεξιός αμυντικός της. Ο Μενιέρ πάτησε περιοχή εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και στο 73′ έφερε το παιχνίδι ξανά στην ισορροπία. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έφθασαν μια ανάσα από την ανατροπή. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Μενιέρ, με τον Βέλγο να κερδίζει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ρόις, με τον Γερμανό να χάνει την ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Όσο κι αν πίεσε στο τελευταίο μέρος η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να σώσει τη παρτίδα. Οι Βεστφαλοί απόλεσαν ακόμη δύο βαθμούς στην έδρα τους δείχνοντας ανίκανοι να κυνηγήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ