ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ύμνοι Ρονάλντο για Χακίμι: «Μακάρι να παίζαμε μαζί»!

Την αποθέωση του Ρονάλντο απολαμβάνει ο Ασράφ Χακίμι, με το «φαινόμενο» να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να τον έχει συμπαίκτη στο παρελθόν.

Ύμνοι Ρονάλντο για Χακίμι: «Μακάρι να παίζαμε μαζί»!

Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ίντερ αυτή τη στιγμή είναι ο Ασράφ Χακίμι. Ο Μαροκινός άσος των «νερατζούρι» αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Αντόνιο Κόντε. Και μάλιστα έχει την τύχη να τον χρησιμοποιεί στις κουβέντες του ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Ρονάλντο.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta Dello Sport. Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον 22χρονο εξτρέμ της Ίντερ μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια.

«Ο Ασράφ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ο Ρεάλ Μαδρίτης έκανε λάθος να τον αφήσει να φύγει έτσι. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ίντερ τα τελευταία δέκα χρόνια. Κάθε τόσο σκέφτομαι, μακάρι να μπορούσα να φτιάξω τον χρόνο ώστε να τον είχα συμπαίκτη. Θα ήμασταν φοβερό δίδυμο.», ανέφερε μεταξύ άλλων το «φαινόμενο».

Αν μη τι άλλο, όταν κάποιος σαν τον Ρονάλντο αναφέρεται με τέτοιον τρόπο για έναν παίκτη, τα πάντα αποκτούν άλλη βαρύτητα. Χακίμι

Πολυεργαλείο ο Χακίμι

Ο διεθνής Μαροκινός άσος μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά. Δεν είναι ψέμα ότι τον έχουμε δει να αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ. Για την ακρίβεια εκεί ξεκίνησε την καριέρα του. Έχει παίξει περισσότερο ανασταλτικά με τις φανέλες των Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενίοτε στην Μπορούσια είχε χρησιμοποιηθεί ως εξτρέμ όποτε η ομάδα το είχε ανάγκη. Συνολικά με τους Βεστφαλούς έπαιξε 73 ματς σκοράροντας 12 γκολ και μοιράζοντας 17 ασίστ. Με τους Μερέγχες έχει συμμετάσχει σε 17 αναμετρήσεις με δυο γκολ και μία ασίστ.

Στην Ίντερ πλέον είναι εξτρέμ με έφεση στο σκοράρισμα. Μετράει συγκεκριμένα έξι γκολ και πέντε ασίστ σε 23 εμφανίσεις συνολικά. Μπορεί ο αριθμός να μην σας γεμίζει το μάτι, αλλά να αναφέρουμε ότι πολλές φορές βοηθάει και στην αμυντική λειτουργία της Ίντερ. Έχει αρκετές αρμοδιότητες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά δεν έχουν αφήσει λοιπόν, ασυγκίνητο έναν από τους εμβληματικούς παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Ίντερ, τον Ρονάλντο. Έτσι, θέλησε να πλέξει το εγκώμιο του Χακίμι και αν θέλετε τη γνώμη μας, δεν έχει άδικο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ