ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

«Έκλεισε» τον Μάντζουκιτς η Μίλαν!

Ο Μάριο Μάντζουκιτς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μίλαν κι ετοιμάζεται να ενταχθεί στο ρόστερ και να τη βοηθήσει στο κυνήγι του τίτλου.

«Έκλεισε» τον Μάντζουκιτς η Μίλαν!

Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα η Μίλαν αναζητούσε αγωνιστική ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της. Οι «ροσονέρι» διεκδικούν τον τίτλο και αναζητούσαν ποιοτικές λύσεις για να παλέψουν ως το τέλος. Ο Στέφανο Πιόλι, εξάλλου, είχε ζητήσει την απόκτηση ενός φορ για τον συγκεκριμένο σκοπό. Ενός παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και θα του δώσει «ανάσες», αλλά και πολύτιμα γκολ στην ομάδα. Το όνομα του Μάριο Μάντζουκιτς είναι αυτό, που το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί τα ρεπορτάζ της Μίλαν. Άλλωστε, ο Κροάτης επιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία από τη Serie A, μιας και αγωνίστηκε στη Γιουβέντους από το 2015 έως το 2020.

Ο ίδιος βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποχώρησε από την Αλ Ντουχάιλ του Κατάρ. Ο 34χρονος φορ είναι ιδιαίτερα εργατικός παίκτης μέσα στο γήπεδο και θα μπορούσε να ταιριάξει πλήρως στο αγωνιστικό στυλ της Μίλαν. Μάλιστα, και ο ίδιος έδειχνε να ενδιαφέρεται να φορέσει τη φανέλα των «ροσονέρι». Ήδη τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές βρισκόταν σε συνεχείς συζητήσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία τους.

(Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;) Μάντζουκιτς

Υπογράφει μέχρι το τέλος της σεζόν

Όπως αναφέρει σχεδόν σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος, οι συζητήσεις αυτές φαίνεται πως τελεσφόρησαν. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, ο Μάντζουκιτς είπε το «ναι» στους αθλητικούς διευθυντές της Μίλαν, Μαλντίνι και Μαζάρα και αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Ο Κροάτης φορ φέρεται να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο έξι μηνών, με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο. Η οψίον θα ενεργοποιηθεί ανάλογα με τις συμμετοχές του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος θα λάβει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτσι, η Μίλαν θα βάλει έναν έμπειρο επιθετικό στο ρόστερ της. Έναν παίκτη με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, ο οποίος μπορεί να τη βοηθήσει άμεσα. Παράλληλα, ο Κροάτης φορ θα βρεθεί σε μια ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό τη φετινή σεζόν. Έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία, μέσα από τον οποίο μπορεί ξανά να βρεθεί σε υψηλό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο πλευρές θα βγουν κερδισμένες από τη συμφωνία τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ