ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Κερδισμένη η Γιουνάιτεντ (χ)αμένο το ποδόσφαιρο (vid)

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να βγει αλώβητη από το Άνφιλντ (0-0) παραμένοντας στο +3 από τους «Κόκκινους».

Κερδισμένη η Γιουνάιτεντ (χ)αμένο το ποδόσφαιρο (vid)

Το μεγάλο ντέρμπι του Νησιού. Το παιχνίδι που περιμένουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι. Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η 18η αγωνιστική βρήκε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται στο Άνφιλντ από τους «Κόκκινους». Ένα παιχνίδι που φέτος μετά από αρκετά χρόνια έχει τεράστια βαθμολογική σημασία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε όπως αναμενόταν. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τη μπάλα στα πόδια τους. Με τον Τιάγκο να είναι σε εξαιρετική ημέρα η Λίβερπουλ μπόρεσε να κυκλοφορήσει με ευκολία τη μπάλα. Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ έδειξαν διάθεση να «χτυπήσουν» την αντίπαλη άμυνα ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν καρποφόρησαν.

Πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τα πόδια του Σακίρι, με τον Ελβετό να σουτάρει όμως η μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου η Γιουνάιτεντ κατάφερε να ρίξει τον εις βάρος της ρυθμό. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ανέβηκαν στο γήπεδο κυνηγώντας περισσότερο με γρήγορες μπαλιές. Μεγαλύτερη στιγμή από πλευράς φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος το απευθείας φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος εκτέλεσε άψογα στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Άλισον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μπορείς να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube Λίβερπουλ Γιουνάιτεντ

Άντεξε στη πίεση της Λίβερπουλ η Γιουνάιτεντ

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν. Η Λίβερπουλ και πάλι μπήκε δυνατά πιέζοντας την άμυνα της Γιουνάιτεντ. Σαλάχ και Μανέ προσπάθησαν να πατήσουν περιοχή από τις πτέρυγες ωστόσο η αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων έδειξε ικανή να τους ανακόψει. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» περίμεναν καρτερικά την ιδανική αντεπίθεση βλέποντας τη Λίβερπουλ να βρίσκεται πολύ ψηλά στο γήπεδο.

Μετά το 60′ το παιχνίδι ισορρόπησε με τις δύο ομάδες με ψυχραιμία να αναζητούν το γκολ, το οποίο εν πολλοίς θα τους χάριζε τη μεγάλη νίκη. H είσοδος του Καβάνι στον αγωνιστικό χώρο έφερε φρεσκάδα στην επίθεση της Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι στο 75′ έχασαν τη μεγαλύτερη τους στιγμή στο ματς. Ο Σο πάτησε περιοχή έδωσε παράλληλα στον Μπρούνο, με τον Πορτογάλο να πραγματοποιεί το σου. Η μπάλα πέρασε από τα σώματα όχι όμως από τον Άλισον, με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Τιάγκο από πλευράς γηπεδούχων εξαπέλυσε το σουτ βρίσκοντας σε ετοιμότητα τον Νταβίντ Ντε Χέα. Στο 83′ οι φιλοξενούμενοι έφθασαν μια ανάσα από το γκολ. Ο Πογκμπά βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Άλισον του στέρησε το γκολ πραγματοποιώντας εκπληκτική επέμβαση. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ