ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπαπέ έκανε, ίσως, το χειρότερο ματς της καριέρας του!

Άφαντος ήταν ο Κιλιάν Μπαπέ στο τελευταίο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με αντίπαλο την Ανζέ με τον Γάλλο φορ να κάνει απανωτά λάθη!

Ο Μπαπέ έκανε, ίσως, το χειρότερο ματς της καριέρας του!

Είναι και εκείνος άνθρωπος. Δικαιούται ένα κακό βράδυ. Κανείς δεν μπορεί κάτι παραπάνω για την κλάση του Κιλιάν Μπαπέ. Αυτύ που εν τέλει δεν φάνηκε στο εκτός έδρας ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ανζέ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας, έστω και με δυσκολία, πήραν τη νίκη. Όχι, όμως, χάρη σε γκολ κάποιου επιθετικού τους, αλλά χάρη στον Κουρζάβα. Σίγουρα η εμφάνιση του συνόλου του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν ήταν καλή.

Και σίγουρα θα ξεχαστεί άμεσα. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη αναμέτρηση που μένει… άσφαιρος ο Μπαπέ. Για την ακρίβεια ήταν το όγδοο παιχνίδι του με την Παρί, όπου δεν βρίσκει δίχτυα. Παρόλα αυτά δεν ήταν η χειρότερη εμφάνισή του γι’ αυτό και μόνο.

Τα λάθη του ήταν απανωτά. Δεν του έβγαινε τίποτα του πιτσιρικά στράικερ που στο τέλος τα είχε παρατήσει από τα πολλά νεύρα που είχε!

(Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; ) Πρέπει να τον "ξεκλειδώσει" για τα καλά ο Ποτσετίνο τον Μπαπέ!

Πρέπει να τον “ξεκλειδώσει” για τα καλά ο Ποτσετίνο τον Μπαπέ!

Όσο καιρό ήταν ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο διαπροσωπικό μαζί του ή με τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, αυτό φαινόταν και εντός αγωνιστικού χώρου. Εκεί όπου ο νεαρός στράικερ σημείωνε το ένα γκολ μετά το άλλο. Όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αλλά το κακό παραέγινε στο εκτός έδρας ματς της Παρί με την Ανζέ.

Εκεί ο Μπαπέ ήταν απλή… αναφορά. Όχι μόνο δεν έδωσε κάποια ασίστ ή δεν σκόραρε. Ακόμη και οι πάσες του ήταν δύσκολη υπόθεση για τον ίδιο. Αποτέλεσμα; Να έχει ελάχιστες σωστά, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα με όλα τα στατιστικά του.

Σίγουρα πρόκειται για την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. Σίγουρα ο Μπαπέ θα ανακάμψει και θα δείξει σε όλους και πάλι πόσο σπουδαίος στράικερ είναι και πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει στο μέλλον αν και εφόσον δουλεύει έτσι και αν είναι υγιής. Πρέπει να τον "ξεκλειδώσει" για τα καλά ο Ποτσετίνο τον Μπαπέ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ