Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οζίλ: “Ήταν θέλημα Θεού να πάω στη Φενέρ”
Ευρώπη

Οζίλ: “Ήταν θέλημα Θεού να πάω στη Φενέρ”

Μόνο το τυπικό κομμάτι έχει απομείνει, ώστε ο Μεσούτ Οζίλ να αφήσει την Άρσεναλ και επίσημα και να συνεχίσει στη Φενερμπαχτσέ.

17.01.2021 | 18:57

Ο κύκλος του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ κλείνει. Έχουν μείνει μόνο το απολύτως τυπικά, ώστε ο Γερμανός μέσος να υπογράψει στη Φενερμπαχτσέ και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο επαφές. Εξ αρχής ήταν θετικές, ώστε να δώσουν τα χέρια και εν τέλει το deal έγινε πραγματικότητα λίγο καιρό αργότερα. Μάλιστα, όπως έκαναν γνωστό τα αγγλικά ΜΜΕ -και συγκεκριμένα το “Sky Sports”- το απόγευμα της Κυριακής (17/1) ο έμπειρος χαφ πήγε στο προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων.

Εκεί είχε την ευκαιρία να τους αποχαιρετίσει όλους έναν προς έναν. Όπως και τους ανθρώπους του συλλόγου, όπου ήταν δίπλα του και τα 7,5 παρουσίας του στο “Έμιρεϊτς”. Μέσα στις επόμενες ώρες θα πετάξει στην Τουρκία και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη “Φενέρ” που θα έχει ισχύ για τα επόμενα 3,5 χρόνια με τις οικονομικές του απολαβές να είναι πολύ καλές σύμφωνα με τους γείτονες ρεπόρτερ.

(Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; )

Από μικρό παιδί ήταν… Φενερμπαχτσέ ο Οζίλ

Τα τελευταία χρόνια ο Μεσούτ Οζίλ ήταν αόρατος στην Άρσεναλ. Ειδικά από το σημείο που πήγε ο Μίκελ Αρτέτα στον πάγκο των Λονδρέζων ο χρόνος συμμετοχής του όχι απλά μειώθηκε, αλλά… εξαφανίστηκε.

Φέτος ο Γερμανός χαφ έμεινε εκτός λίστας για τα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν απλά θέμα χρόνου να πάει κάπου αλλού. Ο ίδιος με δηλώσεις του στα social media έκανε γνωστό πως ήταν θέλημα Θεού να πάει στη μεγαλύτερη ομάδα της Τουρκίας. Τη Φενερμπαχτσέ.

Έναν σύλλογο που υποστήριζε από μικρός και ήθελε κάποια στιγμή να φορέσει τη φανέλα του. “Είναι θέλημα Θεού να συνεχίσω στη Φενερμπαχτσέ. Είναι η καλύτερη ομάδα της Τουρκίας. Από μικρός την παρακολουθώ και την υποστηρίζω, οπότε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εμένα”, έγραψε ο Οζίλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version