ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κούμαν: «Δεν είναι πισωγύρισμα η ήττα»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπιλμπάο στον τελικό του SuperCopa, τονίζοντας πως δεν είναι πισωγύρισμα για την ομάδα του.

Κούμαν: «Δεν είναι πισωγύρισμα η ήττα»

Η Μπαρτσελόνα δε λέει να σηκώσει κεφάλι εδώ και καιρό. Οι «μπλαουγκράνα» δεν πατάνε και πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Επιβεβαίωση της κακής εικόνας τους ήταν και η ήττα (3-2) από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του SuperCopa Ισπανίας. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έφτασε μια «ανάσα» από το τρόπαιο, αλλά το γκολ του Βιγιαλίμπρε στο 89′ έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί οι Καταλανοί έμοιαζαν σαν να… άδειασαν και το γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς έστειλε στον τίτλο στη χώρα των Βάσκων. Όπως είναι λογικό, το αποτέλεσμα σκόρπισε ξανά απογοήτευση στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Πολλοί μάλιστα έκαναν λόγω για πισωγύρισμα, καθώς στις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα έδειχνε να παίρνει λίγο «μπρος».

Ωστόσο, ο Ρόναλντ Κούμαν έχει εντελώς αντίθετη άποψη. Ο Ολλανδός τεχνικός εξέφρασε την αντίθεση του με τα περί βημάτων πίσω και τόνισε πως ο τελικός θα αποτελέσει μια καλή εμπειρία για αρκετούς παίκτες του στο μέλλον. «Δεν ήταν πισωγύρισμα (η ήττα). Ένας τίτλος σίγουρα είναι βολικός για να δείξεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο, αλλά και πάλι δείξαμε ότι είμαστε. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε, άλλα ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Για πολλούς παίκτες, όμως, θα αποτελέσει μια καλή εμπειρία το ότι αγωνίστηκαν στον τελικό», ανέφερε ο Κούμαν μετά την αναμέτρηση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μπορείς να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

«Δεν τον συγχωρώ τον Μέσι αν δε δω τι φάση»

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός προπονητής μίλησε για τη νικήτρια του τελικού, Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εκθείασε την ποιότητα των Βάσκων μέσα στο γήπεδο, ενώ έριξε την ευθύνη για το δεύτερο γκολ τους στο ότι η ομάδα του δεν έχει… ψηλούς αμυντικούς. «Είναι η ποιότητα που έχουν, που βοηθάει στο να κερδίζουν φάουλ και οι παίκτες που έχουν. Εμείς δεν έχουμε ψηλούς παίκτες και στο δεύτερο γκολ τους δε στήσαμε καλά την αμυντική γραμμή μας και τους δώσαμε την ευκαιρία», δήλωσε ο Κούμαν.

Παράλληλα, ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε και για την κόκκινη κάρτα που πήρε ο Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο μετά από 753 παιχνίδια. «Τον καταλαβαίνω, του είχαν κάνει πολλά φάουλ πριν φτάσει σε αυτό το σημείο… Δεν τον συγχωρώ αν δεν δω τι ακριβώς έχει γίνει…» είπε σχετικά ο Κούμαν, που ανέφερε για τη συμμετοχή του αρχηγού: «Έπειτα από τόσα χρόνια, γνωρίζει εκείνος πολύ καλά πότε μπορεί να παίξει και πότε όχι. Αποφάσισε ότι μπορούσε και ήθελε να παίξει. Αυτό και το αφήνω εδώ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ