ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

«Σπάει» τα ταμεία της για Χάαλαντ η Τσέλσι!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο βασικός στόχος της Τσέλσι για την επίθεση της και οι «μπλε» είναι έτοιμοι να πληρώσουν όσο όσο για να τον αποκτήσουν.

«Σπάει» τα ταμεία της για Χάαλαντ η Τσέλσι!

Πέραν κάθε αμφιβολίας, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο νεαρός φορ κάνει πράγματα και θαύματα στη μέχρι στιγμής σύντομη καριέρα του. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι έχει ήδη φτάσει τα 100 γκολ και είναι ακόμα μόνο 20 χρονών. Με τις εμφανίσεις του, αρχικά στη Σάλτζμπουργκ και τώρα στην Ντόρτμουντ έχει… τρελάνει τους πάντες. Το ότι είναι ακόμα τόσο νέος και με τεράστια περιθώρια βελτίωσης, δείχνει μόνο πόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει αν συνεχίσει να εξελίσσεται.

Άλλωστε, ο ίδιος έχει τα χαρακτηριστικά για να κάνει μια τεράστια καριέρα. Είναι ταχύτατος, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά ψηλός (1.94 μ.), έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και φυσικά τρομερές τοποθετήσεις και επαφή με τα δίχτυα. Αν μη τι άλλο ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας σύγχρονος επιθετικός. Παράλληλα, ο ίδιος είναι αρκετά δουλευταράς τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Όπως είναι λογικό, ήδη το όνομα του βρίσκεται στα ρεπορτάζ για πολλές κορυφαίες ομάδες. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και ποια δεν έχει ακουστεί για τον Νορβηγό επιθετικό. Ωστόσο, η «Athletic» βάζει μια άλλη ομάδα στο… κόλπο για τον Χάαλαντ, τονίζοντας μάλιστα πως έχει και σχέδιο για την απόκτηση του. Αυτή είναι η Τσέλσι, η οποία εδώ και καιρό αναζητά φορ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Χάαλαντ

Δίνει περισσότερα κι από όσα έδωσε για τον Χάβερτζ

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι «μπλε» έχουν ως πρώτο όνομα στη λίστα τους τον 20χρονο επιθετικό. Θέλουν να εκμεταλλευτούν την οικονομική αβεβαιότητα των ομάδων λόγω του κορονοϊού, ακόμα κι αν χρειαστεί να σπάσουν ξανά το μεταγραφικό ρεκόρ τους. Ο Κάι Χάβερτζ είναι μέχρι στιγμής η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι. Υπενθυμίζεται ότι οι «μπλε» δαπάνησαν το καλοκαίρι 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Φαίνεται, όμως, πως είναι διατεθειμένοι να ανέβουν ακόμα περισσότερο για τον Χάαλαντ. Εξάλλου, η ανάγκη της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ για επιθετικό είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Τίμο Βέρνερ, μέχρι στιγμής, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες αλλά και τα χρήματα που δόθηκαν για να αποκτηθεί. Από την άλλη, ο Ολιβιέ Ζιρού ναι μεν είναι χρήσιμος, αλλά με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, δύσκολα θα μείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Τέλος, ο Τάμι Έιμπραχαμ δείχνει φέτος να μην υπολογίζεται για βασικός φορ, παρά την καλή περσινή του σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ