ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

“Αν ο Οζίλ ήταν κορυφαίος θα το έδειχνε κάθε εβδομάδα”

Ο Μεσούτ Οζίλ τα έχει βρει σε όλα με τη Φενερμπαχτσέ και σκοπεύει να υπογράψει συμβόλαιο, αφήνοντας την Άρσεναλ, μετά από 7,5 χρόνια.

“Αν ο Οζίλ ήταν κορυφαίος θα το έδειχνε κάθε εβδομάδα”

Το καλοκαίρι του 2013 η Άρσεναλ έκανε το “μπαμ” με τον Μεσούτ Οζίλ. Οι Λονδρέζοι πίστευαν πολύ στο ταλέντο του Γερμανού χαφ. Αυτός με τη σειρά του δεν άργησε να μπει στο κλίμα. Να καταλάβει τι και πώς.

Από τις πρώτες προπονήσεις, κιόλας, έδειξε την κλάση του. Η ιστορία από τότε μέχρι και σήμερα είναι λίγο ως πολύ γνωστή. Κράτησε άλλωστε 7,5 χρόνια. Από τη στιγμή που ο Αρσέν Βενγκέρ αποχώρησε από τους Λονδρέζους το καλοκαίρι του 2018, αλλά και λίγο πιο πριν, ο ταλαντούχος μέσος είχε πάρει την κάτω βόλτα.

Ωστόσο, το κακό παράγινε με τον Ουνάι Έμερι και τον Μίκελ Αρτέτα. Αποκορύφωμα; Ο νυν τεχνικός της αγγλικής ομάδας να τον αφήσει εκτός λίστας πρωταθλήματος και Γιουρόπα Λιγκ. Βαρύ; Ναι. Ακραίο; Όχι.

Ο Οζίλ πήγαινε γυρεύοντας. Δεν έδειχνε αυτά που έπρεπε, ούτε είχε την εικόνα που έπρεπε να έχει ένας παίκτης με τις δικές του παραστάσεις και εμπειρία. Λογικό και επόμενο αρκετοί να τον “κράξουν” τώρα που με το… ένα πόδι στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ. Ένας από αυτούς και ο Λαουρέν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κατά του Οζίλ και υπέρ των προπονητών ο Λαουρέν!

Κατά του Οζίλ και υπέρ των προπονητών ο Λαουρέν!

Όταν ένας παίκτης παίρνει 250.000 λίρες την εβδομάδα από μία ομάδα που δεν είναι… λαρτζ σε τέτοια, τότε κανείς περιμένει κάτι ανάλογο. Η πορεία του Οζίλ στην Άρσεναλ δεν άργησε να πάρει πορεία ανάποδη από τον μισθό του.

Ο Λαουρέν υπήρξε παίκτης της ομάδας που τα πήρε όλα. Και δη το πρωτάθλημα ως ανίκητη. Γι’ αυτό και έβγαλε στη… σέντρα τον Γερμανό μέσο.

“Κάποιες φορές πρέπει να υπάρχει μία συμφωνία μεταξύ παίκτη και ομάδας για να βρεθεί η καλύτερη επιλογή. Και για τους δύο. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια υπήρχε κάτι μεταξύ της Άρσεναλ και το Οζίλ που δεν το έχουμε μάθει. Πάντα υπάρχουν δύο πλευρές.

Όταν είσαι ένας παίκτης με την ποιότητα και το ταλέντο του Οζίλ και υπάρχουν δύο προπονητές, όπως ο Έμερι και ο Αρτέτα που δεν σου δίνουν χρόνο συμμετοχής, τότε κάτι συμβαίνει. Πρέπει να ρίξουμε φταίξιμο στην ομάδα ή τους προπονητές; Όχι. Δεν το νομίζω.

Αν είσαι κορυφαίος πρέπει να το δείχνεις. Κάθε εβδομάδα. Εβδομάδα μπει, εβδομάδα βγει. Όπως το κάνουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ήταν τέτοιος ο Οζίλ. Όταν είσαι κορυφαίος δεν υπάρχει προπονητής που να σε αφήνει στον πάγκο. Είναι αδύνατον”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ