ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μπέτις: 1-1 (Highlights)
Μίλαν – Φιορεντίνα 2-2 (Highlights)
Η Ρεάλ (Μπέτις) έσωσε τη Ρεάλ (Μαδρίτης)! (vid)
Μίλαν και Φιορεντίνα έδωσαν και γ@μ% τα show στο «Σαν Σίρο» (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μεγαλείο του Γκάβι φάνηκε στον πανηγυρισμό που (δεν) έκανε (pic)
Η Άστον Βίλα έβαλε… φωτιά στο σερί της Νότιγχαμ! (vid)
Πάρμα – Ίντερ: 2-2 (Highlights)
«Στραπάτσο» στην Πάρμα για την Ίντερ (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ: 1-0 (Highlights)
Εικόνα… διάλυσης για τη Νότιγχαμ Φόρεστ: Της κάνει πλάκα η Βίλα με δύο γρήγορα γκολ! (vid)
Με την αύρα του… Κβαραντόνα: Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: 1-2 (Highlights)
Η γκολάρα του Ντούρο που… ξέρανε τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Γιόκερες: «Έδειξε» το μέλλον του – Θέλει να πάει στο Λονδίνο!
To… πρότζεκτ της Παρί «πέταξε» στα δίχτυα την Ανζέ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Τα γκολ του Ζλάταν σε βαθμούς είναι χρυσάφι

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έχει χαρίσει 13 βαθμούς στη Μίλαν στη φετινή Serie A χάρη στα 12 τέρματα που έχει πετύχει την τρέχουσα σεζόν.

Τα γκολ του Ζλάταν σε βαθμούς είναι χρυσάφι

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A, η Κάλιαρι υποδέχθηκε τη Μίλαν του Ζλάταν στη Σαρδηνία. Οι “ροσονέρι” βρέθηκαν ξανά μόνοι στην κορυφή μετά τη νίκη με 2-0. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πιόλι ήταν ο Ίμπρα, ο οποίος έφερε τη Μίλαν 3 πόντους μπροστά από την Ίντερ.

Στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του, ο Ζλάταν είχε άμεσο αντίκτυπο. Έτσι, μόλις στο 7ο λεπτό σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο ίδιος ο Σουηδός κέρδισε αυστηρό πέναλτι μετά από τζαρτζάρισμα του Λυκογιάννη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που άρχισε το πρώτο. Με γκολ του Ζλάταν. Ο Σουηδός σκόραρε στο 52ο λεπτό με άψογο πλασέ μετά από διαγώνια μπαλιά του Καλάμπρια.

Έτσι, ο Ζλάταν έφτασε τα 12 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 8 συμμετοχές. Τα φετινά γκολ του Σουηδού είναι πολύ καθοριστικά για την πορεία πρωταθλητισμού των “ροσονέρι”. Ειδικότερα, τα 12 γκολ μεταφράζονται σε 13 βαθμούς. Ο 39χρονος έχει επίσης σκοράρει στις 7 από τις 8 φετινές συμμετοχές του, όντας αήττητος όταν αγωνίζεται.

Ας σημειωθεί ότι μόνο ο Κριστιάνο μετράει περισσότερα στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα (15).

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ζλάταν δίπλα δίπλα με τον Χάαλαντ

Αυτή τη στιγμή μόνο 3 ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει περισσότερα τέρματα στα κορυφαία 5 πρωταθλήματα. Ο Κριστιάνο, ο Λεβαντόφσκι και ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Σουηδός φορ βρίσκεται, μάλιστα, στα ίδια επίπεδα με τον Έρλινγκ Χάαλαντ όσον αφορά τα γκολ στο πρωτάθλημα (12). Ας σημειωθεί ότι ο Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε το πρώτο του τέρμα σε επίπεδο πρωταθλήματος τον Οκτώβριο του 1999. 7.752 μέρες μέτά ακόμα συνεχίζει να “ματώνει” τα δίχτυα με εξαιρετική συχνότητα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ