ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Βροχή γκολ και ενδεκάδα γεμάτη… Καμπιονάτο!

Δυναμική επιστροφή Καμπιονάτο στην κορυφαία ενδεκάδα, μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο γκολ στην Ιταλία!

Βροχή γκολ και ενδεκάδα γεμάτη… Καμπιονάτο!

Μετά τις υπέροχες αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, στον Βασιλιά κάτσαμε και βρήκαμε τους 11 παίκτες που ξεχώρισαν λιγάκι… παραπάνω. Πρωταγωνίστρια και νικήτρια της άτυπης μάχης βγήκε η Ιταλία, καθώς στο Καμπιονάτο υπήρξαν μερικές σπουδαίες εμφανίσεις. Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα που επιλέξαμε με βάση τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής που πέρασαν.

Τερματοφύλακας – Κουν Κάστελς (Βόλφσμπουργκ)

Μετά την αποχώρηση του Ντιέγκο Μπενάλιο, ο δρόμος για τον Κουν Κάστελς για τη θέση του βασικού άνοιξε. Και ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν απογοήτευσε. Ως ένας από τους πιο σταθερούς γκολκίπερ της Μπουντεσλίγκα, ο 28χρονος διατήρησε ψηλά αυτά τα στάνταρ και κόντρα στη Λειψία. Οι «Ταύροι» βρίσκονταν με 2-1 πίσω στο ημίχρονο και ανέβασαν κατακόρυφα απόδοση. Αν και ήρθε η ισοφάριση τελικά, το «σφυροκόπημα» συνεχίστηκε μέχρι το τέλος. Όμως ο Κάστελς με συνολικά 7 επεμβάσεις κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό για τη Βόλφσμπουργκ με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ.

Αριστερό Μπακ – Λαιβίν Κουρζαουά (Παρί Σεν Ζερμέν)

Ο ήρωας της Πάρι Σεν Ζερμέν για αυτή την εβδομάδα είναι λιγάκι… ιδιαίτερος. Η Ανζέ ζόρισε ιδιαίτερα τους πρωταθλητές Γαλλίας, περιορίζοντας τις μεγάλες απειλές των παριζιάνων. Ο Ποκετίνο όμως κατάφερε να αποφύγει τελικά το κάζο, με τον Κουρζαουά να σκοράρει με όμορφο σουτ μετά από επιθετική προώθηση του.

Κεντρικός Αμυντικός – Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι)

Άλλος άνθρωπος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι φέτος ο Τζον Στόουνς. Ο Άγγλος διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν με το ένα πόδι εκτός Μάντσεστερ και πλέον έχει εκτοπίσει τον Λαπόρτ εκτός ενδεκάδας! Αυτή την εβδομάδα και με αντίπαλο την πάντα επικίνδυνη Κρίσταλ Πάλας, ο Στόουνς ντύθηκε επιθετικός και σκόραρε 2 φορές στον θρίαμβο της ομάδας του Γκουαρντιόλα με 4-0. Φυσικά εκτός από τα δύο τέρματα, κατάφερε να είναι σταθερός και στα μετόπισθεν και να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της Σίτι.

Κεντρικός Αμυντικός – Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ)

Σταθερός, συγκεντρωμένος και έτοιμος σε κάθε φάση ήταν απέναντι στη Γιουβέντους ο Αλεσάντρο Μπαστόνι. Ο νεαρός Ιταλός αμυντικός εξαφάνισε με απόλυτη επιτυχία όποια απειλή αποπειράθηκε να δημιουργήσει η ομάδα του Αντρέα Πίρλο. Η εμφάνιση των «νερατζούρι» ήταν άριστη, με την άμυνα των Μιλανέζων πλήρως οργανωμένη. Από την γνωστή πλέον τριάδα του Κόντε, ο Μπαστόνι ήταν αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει περισσότερο με βάση την απόδοσή του. Κερασάκι στην τούρτα, η ασίστ για το δεύτερο γκολ της Ίντερ.

Δεξί Μπακ – Σοφιάν Αλακούς (Νιμ)

Η μεγάλη έκπληξη στη Γαλλία ήρθε στη Μασσαλία και στην αναμέτρηση της Ολιμπίκ με της Νιμ. Οι φιλοξενούμενοι δεν φοβήθηκαν σε καμία στιγμή του αγώνα την Μαρσέιγ και κατάφεραν να φύγουν με ένα σπουδαίο διπλό από το «Βελοντρόμ». Στο τελικό 1-2 της Νιμ, το δίδυμο των Αλακούς-Ελίασον ήταν αυτό που ξεχώρισε. Ο Γάλλος μπακ μοίρασε δύο ασίστ στον Σουηδό χαφ, ο οποίος με τη σειρά του πέτυχε ισάριθμα τέρματα απέναντι στον Μανταντά.

Κεντρικός Μέσος – Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ)

Σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τίτλου φέτος στο Καμπιονάτο έχει βάλει η Ίντερ. Στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Γιουβέντους, οι Μιλανέζοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τη συνέχεια, επικρατώντας με 2-0. Από τους 22 παίκτες του γηπέδου, ο Νικολό Μπαρέλα ήταν αυτός που πραγματικά… έβγαλε μάτια. Ο νεαρός χαφ είχε μια άριστη συνεργασία με τον Αρτούρο Βιντάλ, /ομως κατάφερε να επισκιάσει και τον συμπαίκτη του. Πρώτα μοίρασε και «έφτιαξε» τον Βίνταλ για το 1-0, ενώ πίεσε ασφυκτικά την Γιούβε. Τελικά από δικό του γκολ διαμόρφωσε το 2-0 και χάρισε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του!

Κεντρικός Μέσος – Τανγκί Εντομπελέ (Τότεναμ)

Στροφή 180 μοιρών έχει πραγματοποιήσει τους τελευταίους μήνες ο Τανγκί Εντομπελέ υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο. Μετά την ανοιχτή κόντρα του με τον «Special One», ο Γάλλος χαφ ανέβασε αισθητά την απόδοση του. Απέναντι στις «λεπίδες», ο Εντομπέλε σκόραρε ένα μαγικό γκολ για την ομάδα του, που δύσκολα θα ξεπεράσει φέτος. Εκτός αυτού, αμυντικά όσο και επιθετικά ο 24χρονος κυριάρχησε της Σέφιλντ, ελέγχοντας το κέντρο.

Αριστερό Εξτρέμ – Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι)

Αρχηγός με τα όλα του παρουσιάστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι της Νάπολι ο Λορέντσο Ινσίνιε. Οι «παρτενοπέι» διέσυραν με 6-0 τη Φιορεντίνα στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα»! Ο βραχύσωμος Ιταλός εξτρέμ ξεχώρισε για την ιδιαίτερα δραστήρια εμφάνιση του στη αριστερή πτέρυγα, προκαλώντας συνεχώς προβλήματα στην άμυνα των «βιόλα». Με δύο γκολ και μια ασίστ ο Ιταλός ηγέτης της Νάπολι ενέπνευσε την ομάδα του να διασύρει την αντίπαλό της και να συνεχίσει την αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Επιθετικός Μέσος – Λούις Αλμπέρτο (Λάτσιο)

Στα χρώματα της Λάτσιο βάφτηκε το μεγάλο Ντέρμπι Ντέλα Καπιτάλε. Η Ρόμα ήθελε να συνεχίσει την αθόρυβη άνοδο της όμως η συμπολίτισσα της ήταν αυτή που τη σκότωσε. Στο «Ολίμπικο» οι «λατσιάλι» επικράτησαν σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, διαλύοντας την Ρόμα με 3-0. Ο Ιμόμπιλε άνοιξε πρώτος στο σκορ και από εκεί και πέρα πήρε τη σκυτάλη ο Λούις Αλμπέρτο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και ολοκλήρωσε τη συντριβή της Ρόμα η οποία ακόμα… ψάχνεται.

Δεξί Εξτρέμ – Εμίλ Σμιθ Ρόου (Άρσεναλ)

Κάθε εβδομάδα ολοένα και καλύτερος παρουσιάζεται ο νεαρός παίκτης της Άρσεναλ, Σμιθ-Ρόου. Ο πιτσιρικάς των «κανονιέρηδων», συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του με τους Λονδρέζους και το έδειξε έμπρακτα κόντρα στη Νιουκάστλ. Ενεργός και σραστήριος συνεχώς, έτοιμος να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του, ο απόφοιτος των ακαδημιών της Άρσεναλ έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Τάινσαϊντ. Η δραστήρια εμφάνιση του ολοκληρώθηκε με μια ασίστ στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων και την πάσα του στον Σάκα.

Κεντρικός Επιθετικός – Λούκα Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Δέκα λεπτά. Μόλις δέκα λεπτά χρειάστηκε για να σκοράρει απέναντι στη Σάλκε ο Λούκα Γιόβιτς στην επιστροφή του στην Μπουντεσλίγκα. Ο δανεικός από τη Ρεάλ κεντρικός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 62′ για να βοηθήσει την Άιντραχτ να σκοράρει και το πέτυχε άμεσα. Πρώτα έκανε το 2-1 στο 72′, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκα δίχτυα ακόμη μια φορά για το τελικό 3-1. Μετά από ενάμιση χρόνο γεμάτο ζόρια στη Μαδρίτη, ο Σέρβος δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να συνεχίσει από εκεί που είχε μείνει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ