ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

«Αλεπούδες» για… φίλημα, Τσέλσι για κλάματα!

Η Λέστερ επικράτησε με 2-0 της Τσέλσι και ζει ξανά... μέρες 2016 όντας στην κορυφή της Premier League. Πιο κοντά στην απόλυση ο Φρανκ Λάμπαρντ.

«Αλεπούδες» για… φίλημα, Τσέλσι για κλάματα!

Η Λέστερ έκανε… πλάκα στην Τσέλσι, την οποία κέρδισε άνετα με 2-0, ανεβαίνοντας, έστω και προσωρινά στην κορυφή της Premier League. Οι «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση και ίσως δικαιούταν και περισσότερο γκολ. Από την άλλη η Τσέλσι προβλημάτισε εκ νέου και ο Φρανκ Λάμπαρντ μοιάζει πιο κοντά στον… ΟΑΕΔ από ποτέ.

Πρώτο μέρος…τρέλα για τη Λέστερ

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Λέστερ, που μόλις στο 6′ άνοιξε το σκορ. Ο Ολμπράιτον έκανε το γύρισμα, ο Μπαρνς δε βρήκε καλά την μπάλα, αλλά αυτή στρώθηκε στον Εντιντί που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0! Η Τσέλσι πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και έξι λεπτά αργότερα πλησίασε στην ισοφάριση. Ο Χάντσον-Οντόι βρήκε τον Έιμπραχαμ μέσα στην περιοχή, αλλά εκείνος άργησε και η άμυνα τον πρόλαβε. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερο και στο 16′ «άγγιξαν» το 2-0. Ο Μάντισον βρήκε χώρο και δοκίμασε το πόδι του από τα 25 μέτρα, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Μεντί.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 20′. Ωστόσο, ο Σμαίχελ έδιωξε το σουτ του Τζέιμς. Οι «αλεπούδες» συνέχισαν να βρίσκουν χώρους και στο 26′ ο Μεντί έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ολμπράιτον. Στο 33′ η Τσέλσι έφτασε κοντά στην ισοφάρισε με τον Χάντσον Οντόι. Ο Πούλισιτς έκανε το γύρισμα προς τον Άγγλο εξτρέμ, το πλασέ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.

Το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό και στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έφτασε ξανά κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Βάρντι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και προσπάθησε να σκάψει τον Μεντί, αλλά ο Γάλλος βρήκε λίγο την μπάλα και την έδιωξε σε κόρνερ. Η Τσέλσι είχε ξανά τη στιγμή της στο 40′, αλλά το φάουλ του Μάουντ πέρασε λίγο άουτ. Κι αφού οι «μπλε» δεν έβρισκαν γκολ, το βρήκε η Λέστερ. Ο Ολμπράιτον βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Μάντισον, που πλάσαρε σωστά για το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου! Αυτό ήταν και το τρίτο σερί παιχνίδι που ο Άγγλος βρίσκει δίχτυα, όντας τρομερά φορμαρισμένος αυτό το διάστημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μπορείς να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

Λίγα πράγματα στο δεύτερο

Ο ρυθμός δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τη Λέστερ να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 50′. Ο Τζάστιν σέντραρε, ο Ολμπράιτον πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και είχαν ακόμα μια μεγάλη στιγμή επτά λεπτά αργότερα. Ο Βάρντι έφυγε στην κόντρα και γύρισε στον Τίλεμανς, το πλασέ του οποίου έδιωξε με υπερένταση ο Μεντί. Το παιχνίδι έχασε αρκετά σε ένταση στη συνέχεια. Η Τσέλσι είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητική προς την εστία του Σμάιχελ, ενώ η Λέστερ έψαχνε τη στιγμή της στην κόντρα. Στο 81′ ο Βάρντι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Μεντί έδιωξε το σουτ του.

Με τη νίκη αυτή η Λέστερ έφτασε στους 38 βαθμούς μετά από 18 αγώνες, ανεβαίνοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, στο +1 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Τσέλσι απογοήτευσε για μια ακόμα φορά κι έμεινε στους 29 βαθμούς μετά από 19 αγώνες και την 9η θέση. Παράλληλα, αυτό το αποτέλεσμα φέρνει όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου των «μπλε» τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος τεχνικός ήταν ήδη υπ’ ατμόν πριν την αναμέτρηση και τώρα μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στον… ΟΑΕΔ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Καστάνιε, Φοφανά, Έβανς, Τζάστιν, Εντιντί, Τίλεμανς, Μπαρνς, Μάντισον (77′ Πέρεθ), Ολμπράιτον (77′ Περέιρα), Βάρντι (88′ Ιχεανάτσο).

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Τζέιμς, Ρούντιγκερ, Σίλβα, Τσίλγουελ, Κόβασιτς, Χάβερτζ (68′ Βέρνερ), Μάουντ, Χάντσον-Οντόι (68′ Ζίγιες), Πούλισιτς, Έιμπραχαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ