Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα της σεζον και ζαλιστήκαμε!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα της σεζον και ζαλιστήκαμε!

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα του 2020 σύμφωνα με τα όσα ψήφισαν οι φίλαθλοι! Μια ενδεκάδα... που θα τα σάρωνε όλα!

20.01.2021 | 15:55

Μπορεί η σεζόν 2019-2020 να ήταν… ιδιαίτερα περίεργη και δεν έμοιαζε σε τίποτα με τις προηγούμενες λόγω και της πανδημίας. Εν τέλει τα μεγάλα πρωταθλήματα έφτασαν στο τέλος τους, όπως ακριβώς ήθελαν τόσο η ΦΙΦΑ όσο και η ΟΥΕΦΑ. Σίγουρα, το ποδόσφαιρο στις εποχές που ζούμε είναι μια… νότα αισιοδοξίας. Η ΟΥΕΦΑ όπως και κάθε χρόνο ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα της περασμένης σεζόν, σύμφωνα πάντα με τις επιλογές που έκαναν οι φίλαθλοι.

Λόγω και της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες σε αυτήν την ενδεκάδα. Πέντε ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της Μπάγερν την περασμένη σεζόν, δηλώνουν “παρών” στην κορυφαία ενδεκάδα.

Στην θέση του τερματοφύλακα είναι ο σπουδαίος Νόιερ. Τα δύο στόπερ είναι οι Φαν Ντάικ και Σέρχιο Ράμος. Δεξί μπακ είναι ο Κίμιχ, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Ντέιβις. Ντε Μπρούιν και Τιάγκο είναι στο κέντρο με τον Λίο Μέσι… να παίρνει την θέση πίσω από τον επιθετικό.

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

Η τριάδα της επίθεσης απαρτίζεται από τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο! Μεγάλη η απουσία του Κίλιαν Μπαπέ που όμως φαίνεται δεν χώραγε στην εν λόγω ενδεκάδα της ΟΥΕΦΑ.

Είναι η 15η σερί χρονιά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται ανάμεσα στους 11 καλύτερους της σεζόν, ενώ ο Σέρχιο Ράμος έχει βρεθεί 9 φορές σε αυτήν την θέση. Μόνο ο Πορτογάλος και ο Λίο Μέσι έχουν περισσότερες συμμετοχές από τον Ισπανό στόπερ σε αυτήν την κατηγορία. Είναι η 12η φορά που ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version