ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Σίτι πέταξε για την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε εντός έδρας την Άστον Βίλα με 2-0 και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2019.

Η Σίτι πέταξε για την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ (vid)

Το εξ΄αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άστον Βίλα πραγματοποιήθηκε στο “Έτιχαντ”. Οι “πολίτες” ήταν καταιγιστικοί για ένα ακόμη ματς και έκαμψαν στη σθεναρή αντίσταση των “villagers” επικρατώντας με 2-0. Έτσι, βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά φέτος με 38 πόντους, όπου συγκατοικούν με τη Λέστερ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Μόλις στο 4ο λεπτό, οι “πολίτες” πήγαν να πιάσουν στον ύπνο την αντίπαλο τους μετά από μία εκτέλεση κόρνερ. Ωστόσο, ο Μαρτίνεζ και ο Κόνσα γλίτωσαν το γκολ πάνω στη γραμμή ο ένας μετά τον άλλο.

Η Σίτι στο πρώτο 10λεπτο είχε στήσει την αντίπαλο της στην εστία της και πατούσε συνεχώς περιοχή. Οι θαρραλέες αμυντικές αντιδράσεις των φιλοξενούμενων απέτρεπαν το 1-0.

Η Μάντσεστερ κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα απέναντι σε μία πολυπρόσωπη οργανωμένη άμυνα με κοντά τις ζώνες της. Η Βίλα είχε 1-2 στιγμές στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι τελικές της προσπάθειες ήταν αναιμικές.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει 10 κόρνερ και την ομάδα του Σμιθ να βάζει μπλοκ πολλαπλές φορές στις τελικές των αντιπάλων τους.

Ένα χορταστικό 2ο ημίχρονο

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στην επανάληψη, αυξάνοντας κατακόρυφα τα ποσοστά κατοχής της. Η πρώτη καλή φάση του 2ου ημίχρονου άνηκε στον Κανσέλο, ο οποίος με μία ακόμη κούρσα του πάτησε περιοχή αλλά σημάδεψε το δοκάρι στο 53ο λεπτό.

H Σίτι έπαιξε με ψευτοεννιάρι τον Μπερνάντο Σίλβα, με αποτέλεσμα η περιοχή να μοιάζει κενή στις σέντρες των γηπεδούχων. Έτσι, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ζεσούς στη θέση του τραυματία Ντε Μπρούιν. Από τα γυρίσματα του Φόντεν προέρχονται οι μεγαλύτερες απειλές. Από ένα τέτοιο δε μπόρεσε να σκοράρει ο Γκουντογκάν στο 62΄.

Οι “χωριάτες”, πάντως, δεν αρκούνταν με το βαθμό και έβγαιναν μπροστά όποτε είχαν ευκαιρία. Έτσι, πλησίασαν σε ένα τέρμα με τον Ντάγκλας Λουίζ στο 67 λεπτό.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό παρόλο που δεν είχε τέρματα. Ο Μαρτίνεζ έκανε πολύ σημαντική επέμβαση στο 70ο λεπτό κρατώντας το μηδέν. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν εξουθενωτικός στο βροχερό “Έτιχαντ” με τον Ντίαζ να γλιτώνει από βέβαιο γκολ την ομάδα του στο 74΄.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τελικά αυτό που δικαιούταν στο 79ο λεπτό. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Μπερνάντο Σίλβα, ο οποίος με ένα άπιαστο μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ. Τον επίλογο έγραψε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γκουντογκάν στο 90΄διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ