Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ο Αζάρ δεν αξίζει φανέλα βασικού στη Ρεάλ”
Ρεάλ Μαδρίτης

“Ο Αζάρ δεν αξίζει φανέλα βασικού στη Ρεάλ”

Ο θρυλικός παλαίμαχος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Πρέντραργκ Μιγιάτοβιτς, δε θεωρεί ότι ο Αζάρ αξίζει μία θέση στο βασικό σχήμα της "βασίλισσας".

20.01.2021 | 11:23

Η καριέρα του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης εξελίσσεται με τον χειρότερο τρόπο. Ο Βέλγος πρώην παίκτης της Τσέλσι αποτελεί σκιά του καλού του εαυτού, με τη μία φτωχή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών προς το πρόσωπο του Αζάρ είναι τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της As. Ειδικότερα, 25% των οπαδών θέλουν τον Αζάρ στον πάγκο ενώ 44% επιθυμούν την πώλησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι οπαδοί που νιώθουν έτσι. Ο θρυλικός παλαίμαχος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Πρέντραργκ Μιγιάτοβιτς, δε θεωρεί ότι ο Αζάρ αξίζει μία θέση στο βασικό σχήμα της “βασίλισσας”.

“Ο Αζάρ δε θα έπρεπε να ξεκινάει. Αυτός που αποφασίζει, όμως, και τον βλέπει στην προπόνηση είναι ο Ζιντάν. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει καλά χωρίς αυτόν και αυτό είναι το ανησυχητικό” είπε στην El Larguero

Ας σημειωθεί ότι μετράει 32 συμμετοχές εκ των οποίων οι 27 ως βασικός.

Ο τεχνικός της ομάδας, πάντως, μοιάζει ακόμα να τον εμπιστεύεται. “Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί μαζί του. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Σήμερα δεν ήταν ο Εντέν. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι αλλά τα πήγε καλύτερα στην επανάληψη” ανέφερε ο Ζιντάν μετά τον αποκλεισμό από τη Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα νούμερα του Βέλγου είναι ανησυχητικά

Το καλοκαίρι του 2019, ο 30χρονος αποκτήθηκε από τη “βασίλισσα” έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ. Έκτοτε, έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη συζήτηση για τον Αζάρ, βέβαια, υπάρχει, ένα μεγάλο ναι μεν αλλά. Συγκεκριμένα, οι τραυματισμοί του στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι περισσότεροι συγκριτικά με όλη την καριέρα του στην Τσέλσι. Έχει βρεθεί στα πιτς 8 διαφορετικές φορές σε 16 μήνες. Περισσότερες, δηλαδή, σε σχέση με τα 7 χρόνια του στη Τσέλσι.

Ωστόσο, στην περίπτωσή του δεν είναι τόσο ατυχία, όσο το αποτέλεσμα της δικής του αδράνειας. Ο Αζάρ έφτασε στην ομάδα με περιττά κιλά και από τότε ξεκίνησε ο ασταμάτητος γολγοθάς των τραυματισμών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version