ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Μεσούτ Οζίλ: Πριν πάει στη Φενέρ του ετοιμάσαμε ένα… μπουγιουρντί! (vid)

Μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες ο Μεσούτ Οζίλ θα είναι και τυπικά παίκτης της Φενερμπαχτσέ, αφήνοντας πίσω του την Άρσεναλ μετά από 7,5 χρόνια.

Μεσούτ Οζίλ: Πριν πάει στη Φενέρ του ετοιμάσαμε ένα… μπουγιουρντί! (vid)

Είναι οριστικό. Το μόνο που λείπει είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της Φενερμπαχτσέ, ώστε να γίνει και επίσημα… σουλτάνος της ο Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός μέσος πάει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στη μεγαλύτερη ομάδα της Τουρκίας.

Σε έναν σύλλογο που είχε από μικρός όνειρο να παίξει με τα χρώματά του. Άδοξο τέλος σε μία σχέση με την Άρσεναλ. Μία σχέση που κράτησε 7,5 χρόνια. Μόνο λίγο δεν είναι σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα και αν αναλογιστεί κανείς πως μερικοί ποδοσφαιριστές αλλάζουν συλλόγους σαν τα πουκάμισα.

Ωστόσο, τι αφήνει πίσω του ο ταλαντούχος μέσος; Καλές ή κακές αναμνήσεις; Τι έχουν να θυμούνται από εκείνον οι φίλοι της αγγλικής ομάδας που τον είδαν σε περισσότερους από 200 αγώνες όλα αυτά τα χρόνια.

Τρεις από τους συντάκτες του “Βασιλιά” τα έβαλαν κάτω. Και παραδίπλα (για την ακρίβεια μπροστά τους) είχαν από μία κάμερα. Μίλησαν για τα έργα και τις ημέρες του Μεσούτ Οζίλ στο Βόρειο Λονδίνο, αλλά και που θα μπορούσε να φτάσει υπό άλλες συνθήκες!

Θες να έχεις εικόνα και ήχο; Τότε τι περιμένεις; Όπως είσαι… έφυγες για το κανάλι μας στο Youtube! Ακολούθησέ μας και μάθε…μας (μπαλίτσα)!  Μάγκας ή... δάγκας ο Μεσούτ Οζίλ;

Μάγκας ή… δάγκας ο Μεσούτ Οζίλ;

Η αρχή, λένε, πως είναι το ήμισυ του παντός. Ο Μεσούτ Οζίλ ξεκίνησε ιδανικά στην Άρσεναλ. Για χάρη του οι “κανονιέρηδες” έβγαλαν αρκετά εκατομμύρια λίρες και τον έκαναν δικό τους την τελευταία ημέρα των μεταγραφών το καλοκαίρι του 2013.

Για τρία- τέσσερα χρόνια οι εμφανίσεις του Γερμανού μέσου ήταν αντάξιες της αξίας του και του ταλέντου του. Ωστόσο, τι έγινε στη συνέχεια και άλλαξε τόσο πολύ. Όχι προς το καλό ή το καλύτερο. Αλλά προς το χειρότερο.

Ήδη ένα χρόνο πριν φύγει ο Αρσέν Βενγκέρ -ο οποίος τον στήριζε και ήταν πάντα στο πλευρό του- τα ματς που έκανε δεν ήταν τόσο καλά. Τον αποτελείωσαν οι δύο μετέπειτα τεχνικοί της Άρσεναλ. Ουνάι Έμερι και Μίκελ Αρτέτα δεν τον είχαν σε ιδιαίτερη εκτίμηση και το έδειξαν πολλές φορές. Μέχρι που ο τελευταίος τον άφησε εκτός λίστας Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και Γιουρόπα Λιγκ.

Εν τέλει τι ήταν ο Μεσούτ Οζίλ; Μάγκας ή δάγκας; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί! Περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ