ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το χαμόγελο του Ουσμάν Ντεμεπλέ έφτασε μέχρι τα… αυτιά όταν είδε την Μπαρτσελόνα να χάνει! (pics/vid)
Εξοργισμένος Τσάβι: «Ο διαιτητής μας απέκλεισε με τα απαίσια λάθη του»
Μπαπέ, πως τους…. διέλυσες – Τα στατιστικά «GOAT» κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Παρί, έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα με Μπαπέ και τεσσάρα! (vid)
Ντόρτμουντ, πας για το θαύμα – Καρυδάτη πρόκριση και “τέζα” η Ατλέτικο (vid)
Παρί για… ριφιφί στο Μοντζουίκ, 1-3 με Βιτίνια και Μπαπέ! (vids)
Αντσελότι… είσαι τρέλα: «Ρεάλ, μην αγχώνεσαι! Παίζουμε στην διοργάνωση μας»
Απίθανη… ζεμπεκιά από Χούμελς και μείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το “Άνφιλντ” αλώθηκε και μαζί και τα όνειρα της Λίβερπουλ (vid)

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε μετά από 68 παιχνίδια στο "Άνφιλντ" με την Μπέρνλι να κερδίζει με 1-0 και να βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες τίτλου των "κόκκινων".

Το “Άνφιλντ” αλώθηκε και μαζί και τα όνειρα της Λίβερπουλ (vid)

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ διαδέχθηκε την Μπέρνλι στο “Άνφιλντ”. Οι “κόκκινοι” όχι μόνο δεν κατάφεραν να σκοράρουν για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι αλλά είδαν και το αήττητο τους στην Πρέμιερ Λιγκι μετά τον Απρίλιο του 2017 να σπάει. Συγκεκριμένα, με πολύ αυστηρό πέναλτι, η Μπέρνλι επικράτησε με 1-0, με συνέπεια, η Λίβερπουλ να βρίσκεται πια 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Κλοπ πραγματοποίησε ροτέισον ενόψει και του αγώνα της Κυριακής με τη Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Αν και η Λίβερπουλ την κατοχή της μπάλας, η Μπέρνλι απείλησε πρώτη. Ειδικότερα μετά από μία λάθος εκτίμηση του Άλισον, ο Λόουτον επιχειρησε να σκοράρει αλλά ο Βραζιάνος διόρθωσε το λάθος του.

Οι “κόκκινοι” απάντησαν στις ευκαιρίες με το μακρινό σουτ του Σακίρι να καταλήγει λίγο άουτ στο 21ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι δοκίμαζαν συχνά πυκνά τα πόδια τους από μακριά αλλά τα περισσότερα σουτ ήταν εύκολη λεία για τον Νικ Πόουπ.

Οι γηπεδούχοι δεν αναπτύσσονται ορθολογικά, καθώς οι μεγάλες μπάλες που επιχειρούσαν ήταν βούτυρο στο ψωμί των φιλοξενούμενων.

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα ήρθε στο 43ο λεπτό. Ένα τραγικό λάθος του Μπεν Μι έδωσε την ευκαιρία στον Ντιβόκ Οριγκί να διανύσει πολλά μέτρα στο γήπεδο για να βγει απέναντι από τον Πόουπ και τελικά σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία σύρραξη ανάμεσα στον Φαμπίνιο και τον Μπάρνς που κατέληξε στην κίτρινη κάρτα του πρώτου.

Η Μπέρνλι γκρέμισε τα όνειρα τίτλου των “κόκκινων”

Η Λίβερπουλ μπήκε στο 2ο ημίχρονο με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Έφτασε κοντά σε αυτό στο 50ο λεπτό αλλά ο Πόουπ νίκησε τον Άρνολντ.

Ο Κλοπ παρενέβη από τον πάγκο και έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Σαλάχ και τον Φιρμίνιο στο 58ο λεπτό. Έτσι, ο Αιγύπτιος απείλησε μόλις 2 λεπτά αργότερα, με τον Πόουπ να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση.

Η Μπέρνλι μετά τη 1 ώρα παιχνιδιού, πάντως, άρχισε να ξεμυτίζει από το δικό της μισό. Έτσι, από την πλευρά του Άρνολντ έγινε το γύρισμα αλλά ο Γκούντμουνσον δεν βρήκε εστία στο 70΄.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης ήταν ολοφάνερη στο παιχνίδι των γηπεδούχων. Κανείς παίκτης δεν έπαιρνε την ευθύνη για σουτ, παρόλο που υπήρχαν συχνά προϋποθέσεις. Μετά το 75ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν οχυρωθεί πίσω, δημιουργώντας ένα αμυντικό τοίχος.

Αντί να γίνει το 1-0 τελικά έγινε το 0-1. Ειδικότερα, ο Μάικ Ντιν καταλόγισε πολύ αυστηρό πέναλτι σε βάρος του Άλισον στο 83ο λεπτό. Ο Μπαρνς ανέλαβε την εκτέλεση και από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ.

Οι “κόκκινοι” έψαχναν την ισοφάριση αλλά ούτε ο Φιρμίνο έδωσε τη λύση στο 89ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τον Μάικ Ντιν να σφυρίζει λίγο αργότερα το τέλος του παιχνιδιού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ