ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Βαϊνάλντουμ: «Ρωτήστε τη Λίβερπουλ για την ανανέωση»

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ αναφέρθηκε στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και τόνισε πως για οτιδήποτε νεότερο πρέπει να ερωτάται η Λίβερπουλ.

Βαϊνάλντουμ: «Ρωτήστε τη Λίβερπουλ για την ανανέωση»

Το «σίριαλ» της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζίνι Βαϊνάλντουμ καλά κρατεί για τη Λίβερπουλ. Η συμφωνία που έχουν οι δύο πλευρές λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι κι ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία. Ο Ολλανδός μέσος είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν έχει λείψει από κανένα παιχνίδι των «κόκκινων» φέτος. Σε μια χρονιά, που η ομάδα ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς παικτών, ο 29χρονος μέσος αποτελεί μια σταθερά. Εξάλλου, είναι από τους παίκτες που είχαν τη μεγαλύτερη εξέλιξη με τον Γερμανό τεχνικό στο «τιμόνι».

Ο Βαϊνάλντουμ δούλεψε πολύ σκληρά και έχει εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο «γρανάζι» της Λίβερπουλ. Ωστόσο, η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ καθυστέρησε αρκετά το θέμα της ανανέωσης του και πλέον κινδυνεύει όχι μόνο να τον χάσει, αλλά και να μην πάρει κάποιο αντάλλαγμα. Ήδη, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως τον έχει βάλει εδώ και μήνες στο στόχαστρο. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, έχει σε τεράστια υπόληψη τον συμπατριώτη του και θέλει να τον κάνει κάτοικο Βαρκελώνης. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε προσπάθεια απόκτησης του, αλλά δεν τελεσφόρησε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την ανανέωση του

Το τελευταίο διάστημα, η φημολογία τον ήθελε να επιθυμεί τελικά την παραμονή του στο «Άνφιλντ». Βέβαια, με τους οικονομικούς όρους που ο ίδιος έχει ζητήσει. Ο Ολλανδός μέσος θεωρεί πως είναι αρκετά υποτιμημένος όσον αφορά τα χρήματα που έχει λαμβάνειν. Γι’ αυτό και φέρεται να έχει ζητήσει ένα νέο και βελτιωμένο συμβόλαιο, με απολαβές που θα τον τοποθετούν ψηλά στο μισθολόγιο της ομάδας.

Πάντως, ο Βαϊνάλντουμ με δηλώσεις του στο «SkySports» δεν έδωσε κάτι νεότερο όσον αφορά την ανανέωση του. Μάλιστα, σε ερώτηση που του έγινε επί τούτου, τόνισε πως η Λίβερπουλ θα έπρεπε να ενημερώνει για τα νέα περί της ανανέωσης του. «Όχι. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο ακόμα. Επίσης πιστεύω ότι δεν θα πρέπει εγώ να είμαι αυτός που να ενημερώνω, αλλά η ομάδα. Αν υπάρχει κάτι νεότερο, η Λίβερπουλ θα ενημερώσει τους πάντες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός μέσος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ