ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ακόμη και στο τέλος Σουαρες-ει αυτή η Ατλέτικο! (vid)

Με τα δύο γκολ του Λουίς Σουάρες, το δεύτερο στο 88' και έκρινε το ματς, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Εϊμπάρ.

Ακόμη και στο τέλος Σουαρες-ει αυτή η Ατλέτικο! (vid)

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει 11 παίκτες στα παιχνίδια της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει 11 μαχητές. Ειδικά όταν η κατάσταση γίνεται ζόρικη, εκείνοι γίνονται ακόμη πιο ζόρικοι! Κάτι που φάνηκε και στο εκτός έδρας ματς με την Εϊμπάρ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα.

Οι “ροχιμπλάνκος” τα βρήκαν σκούρα. Παρόλα αυτά επιβλήθηκαν με σκορ 2-1. Και αυτό γιατί ο Λουίς Σουάρες είχε… κέφια και με τα δύο τέρματα που σημείωσε συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι Μαδριλένοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέτος έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις πως δεν παίζει μόνο άμυνα. Αλλά και επίθεση. Και μάλιστα πολύ καλά. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε όταν βάζουν κάτω την μπάλα μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα. Όμως, το παιχνίδι με την Εϊμπάρ… στράβωσε μόλις στο 12′.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα σε εκείνο το σημείο χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του τερματοφύλακά τους, Μάρκο Ντμίτροβιτς. Κάτι που δεν είναι σύνηθες φαινόμενο. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να αποδιοργανώνονται. Αντιθέτως, το γκολ που δέχτηκαν τους “ξύπνησε” για τα καλά. Η πίεσή τους ολοένα και αυξανόταν όσο περνούσαν τα λεπτά. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Ατλέτικο έκανε το 1-1.

Ο Λουίς Σουάρες εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Γιορέντε και “έγραψε” το 1-1 στο 40′. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να παλεύουν γι’ ακόμη ένα γκολ. Ένα γκολ που θα τους έφερνε πιο κοντά στη νίκη και σε ένα μεγάλο “τρίποντο”. Όμως, έπρεπε οι “ροχιμπλάνκος” να περιμένουν αρκετή ώρα.

Αλλά δεν τους… χάλασε. Μιας και ο Σουάρες “χτύπησε” εκ νέου στο 89′ με πέναλτι με τον Λατίνο φορ να διαμορφώνει το 2-1 υπέρ της ομάδας του. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε ένα σπουδαίο “διπλό” στους Μαδριλένους που δείχνουν να έχουν όλα όσα χρειάζεται για να κατακτήσουν τον τίτλο φέτος στη Λα Λίγκα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ