ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Γίνεται «Κανονιέρης» ο Όντεγκααρντ!

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ μοιάζει να βρίσκεται μια «ανάσα» από την Άρσεναλ, με τον Νορβηγό να θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Premier League.

Γίνεται «Κανονιέρης» ο Όντεγκααρντ!

Μόλις την περασμένη σεζόν ο Μάρτιν Όντεγκααρντ εντυπωσίαζε τους πάντες με τις εμφανίσεις του ως παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός έδειχνε να ξεδιπλώνει πλήρως το ταλέντο του. Να δείχνει για ποιο λόγο θεωρείται εδώ και χρόνο το μεγάλο πρότζεκτ της Ρεάλ Μαδρίτης. Της ομάδας που τον έστειλε δανεικό στη χώρα των Βάσκων, ούτως ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και για να τον παρακολουθεί στενά. Ο νεαρός μέτρησε 7 γκολ και 9 ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμοί που τον έφεραν πίσω στη «βασίλισσα». Με εισήγηση μάλιστα του ίδιου του Ζινεντίν Ζιντάν.

Στην αρχή της σεζόν ο Γάλλος τεχνικός θεωρούσε πως ο Όντεγκααρντ μπορεί να αποτελέσει τον αντί-Μόντριτς. Ο Κροάτος μέσος έχει πλέον φτάσει τα 35 και όπως είναι λογικό, οι Μαδριλένοι αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν κατ’ ευχήν για τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό. Ο ίδιος πήρε ελάχιστε ευκαιρίες να δείξει το ταλέντο του, έμεινε εκτός από αρκετούς αγώνες, λόγω της φυσικής του κατάστασης. Πλέον, όμως, η κλεψύδρα άδειασε για τον ίδιο. Μετά την απόφαση του Ζιντάν να τον αφήσει εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, ενόψει του ματς κόντρα στην Αλκογιάνο για το Κύπελλο Ισπανίας, ο Νορβηγός ζήτησε να αποχωρήσει από την Ρεάλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Όντεγκααρντ

Ο ρόλος του Αρτέτα στη μετραγραφή

Η πρώην ομάδα του, Ρέαλ Σοσιεδάδ, ήταν αυτή που χτύπησε πρώτη την πόρτα της «βασίλισσας». Ωστόσο τη «μάχη» για την απόκτηση του φαίνεται πως κερδίζει η Άρσεναλ! Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Όντεγκααρντ προτίμησε τους «Κανονιέρηδες» και μια ευκαιρία να αγωνιστεί στην Premier League. Οι δύο ομάδες συζητούν το πως θα γίνει το deal. Σύμφωνα με τον Ρομάνο, η Ρεάλ τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλει να τον παραχωρήσει ως δανεικό μέχρι τον Ιούνιο.

Παράλληλα, φαίνεται πως ο Μικέλ Αρτέτα έπαιξε τον δικό του ρόλο ώστε ο Όντεγκααρντ να προτιμήσει τους Λονδρέζους. Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να μίλησε ο ίδιος άμεσα στον Νορβηγό μεσοεπιθετικό για την προοπτική της Άρσεναλ. Του εξήγησε τον ρόλο του, αλλά και για ποιον λόγο θα είναι χρήσιμος στην ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πείστηκε από όσα άκουσε και αναμένεται να είναι «Κανονιέρης» σίγουρα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ