Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαλάρα η Παρί και ο Ποτσετίνο στη κορυφή (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν

Μπαλάρα η Παρί και ο Ποτσετίνο στη κορυφή (vid)

Έχοντας τους Μπαπέ, Νειμάρ και Ικάρντι σε τρελά κέφια η Παρί Σεν Ζερμέν σκόρπισε την Μονπελιέ στο Παρίσι (4-0) και βρέθηκε μόνη πρώτη στο ρετιρέ.

22.01.2021 | 23:54

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε το ταξίδι της στο φετινό πρωτάθλημα φιλοξενώντας αυτή τη φορά στο Παρίσι την Μονπελιέ. Οι Παριζιάνοι ήθελαν τη νίκη απόψε προκειμένου με τη συμπλήρωση 21 αγώνων βρεθούν στη κορυφή της βαθμολογίας. Το έργο των παικτών του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα ήταν εύκολο. Η Μονπελιέ έχει αποδείξει φέτος πως είναι σκληρό καρύδι παίρνοντας βαθμούς από έδρες που ουδείς περίμενε.

Σήμερα βέβαια η αποστολή της ήταν σαφώς δυσκολότερη σε σχέση με τις προηγούμενες. Η Παρί με τους Μπαπέ, Νειμάρ και Ικάρντι στην επίθεση έμοιαζε έτοιμη να καθαρίσει από νωρίς την αντίπαλό της. Οι γηπεδούχοι έχοντας από νωρίς τη μπάλα στα πόδια τους προσπάθησαν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα. Μπαπέ και Νειμάρ πάτησαν περιοχή όμως οι πρώτες τους προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στο 19′ η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι της αντιπάλου της. Ο τερματοφύλακας της Μονπελιέ Ομλίν ανέτρεψε τον Μπαπέ εκτός φάσης. Ο διαιτητής της αναμέτρησης με τη βοήθεια του VAR έδωσε τη κόκκινη κάρτα στον παίκτη αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα ποδοσφαιριστές.

Από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να ανοίξει το σκορ. Αυτό τελικά συνέβη στο 34′ με δράστη τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε τη μπάλα από πάσα του Βεράτι και με σκαφτό σουτ κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 1-0 ήταν το τέρμα που έμελλε να κάνει τη διαφορά στα πρώτα 45 λεπτά.

Τρία γκολ μέσα σε τρία λεπτά για την Παρί Σεν Ζερμέν

Στην επανάληψη, η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε να βρει ακόμη περισσότερα γκολ. Με τους Ικάρντι, Μπαπέ και Νειμάρ να έχουν διάθεση η Μονπελιέ δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από το να υπομένει τη… καταιγίδα. Η αρχή έγινε στο 60΄ με τον Νειμάρ να δέχεται τη πάσα του Μπαπέ και με εύκολο πλασέ να γράφει το 2-0. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Μάουρο Ικάρντι να κερδίσει την άμυνα της Μονπελιέ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το… τσουνάμι κόπασε δύο λεπτά αργότερα. Η Παρί στο 63′ πέτυχε το 4-0 με τον Μπαπέ να παραβιάζει για δεύτερη φορά απόψε την αντίπαλη εστία. Από εκεί και πέρα και μέχρι το φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιγαν όποτε ήθελαν το… γκάζι. Το τελικό 4-0 βρήκε τους Παριζιάνους μόνους πρώτους στη κορυφή της βαθμολογίας.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version