ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Βάρντι!

Μεγάλο πλήγμα στη Λέστερ με τον Τζέιμι Βάρντι - Ο Άγγλος έχει πρόβλημα και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω κήλης.

Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Βάρντι!

Η Λέστερ τη φετινή σεζόν κάνει εκπληκτική χρονιά. Η ομάδα του Ρότζερς είναι άκρως ανταγωνιστική και παρουσιάζει τρομερό πρόσωπο στη συντριπτική  πλεινότητα των παιχνιδιών. Βρίσκεται 2 πόντους μακριά από την κορυφή και έχει ξυπνήσει μνήμες θριάμβου. Της χρονιάς του 2016 όταν η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε το θαύμα της κατάκτησης του τροπαίου. Φυσικά, ένας βασικός λόγος που η Λέστερ διαπρέπει, είναι ο Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός κάνει και πάλι μία καταπληκτική σεζόν. Βρίσκει συνεχώς δίχτυα και οδηγεί την ομάδα του. Τα χρόνια έχουν περάσει, η δυνότητα του Βάρντι όμως παραμένει.

Όλα αυτά όμως, είναι πράγματα που η Λέστερ πρέπει να μάθει να ζει χωρίς. Ο Βάρντι έχει πρόβλημα στην κήλη και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Όπως γνωστοποίησε ο Μπρένταν Ρότζερς, το μεγάλο αστέρι της ομάδας θα υποβληθεί σε επέμβαση κήλης. Αυτό, θα τον κρατήσει αρκετές εβδομάδες εκτός γηπέδων. Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Βάρντι!

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ!

Όπως αποκάλυψε ο Ρότζερς, ο διεθνής επιθετικός ταλαιπωρείται εδω και καιρό από αυτό το πρόβλημα, το οποίο ως τώρα αντιμετώπιζε με συντηρητική αγωγή. «Δεν μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμη. Απομένει αρκετός χρόνος στη σεζόν για να αφήσει το στίγμα του» δήλωσε ο τεχνικός της Λέστερ. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «έχουμε ξαναπαίξει χωρίς τον Τζέιμι και έχουμε σκοράρει και έχουμε νικήσει. Είναι απογοητευτικό να μην έχεις έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά δε είναι υπερβολικά ανησυχητικό».

Η χρονιά για τον Βάνρτι είναι για ακόμα μία φορά καταπληκτική. Ο 34χρονος έχει πετύχει ως τώρα 11 γκολ στη φετινή Premier League. Οι πιθανοί αντικαταστάτες του στην κορυφή της επίθεσης, ο Ισπανός Αγιόθε Πέρεθ και ο Νιγηριανός Κελέτσι Ιχεανάτσο, έχουν προσφέρει και οι δύο μαζί μόλις ένα τέρμα. Στις δηλώσεις του, ο Ρότζερς φάνηκε να υπολογίζει περισσότερο τον Ισπανό, για τον οποίο είπε ότι «δεν είναι τόσο γρήγορος όσο ο Βάρντι, αλλά έχει σπουδαία τελειώματα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ