Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ, Γιουβέντους και Παρί “σφάζονται” για τον Πογκμπά! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεάλ, Γιουβέντους και Παρί “σφάζονται” για τον Πογκμπά! (vid)

O κακός χαμός αναμένεται να γίνει για τον Πολ Πογκμπά το καλοκαίρι που έρχεται μιας και τον θέλουν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί και η Γιουβέντους!

22.01.2021 | 19:11

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανεβάσει ρυθμό. Έχει βοηθήσει σημαντικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να πάρει κάποιες σημαντικές νίκες. Ο Πολ Πογκμπά όταν έχει κέφια μπορεί άνετα να κάνει τη διαφορά.

Ακόμη και στους “κόκκινους διαβόλους”. Ωστόσο, το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών έχει σπάσει προ πολλού. Και όπως όλα δείχνουν είναι δύσκολο να κολλήσει. Γι’ αυτό το λόγο και ο Γάλλος μέσος ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον του μακριά από το “Ολντ Τράφορντ”.

Κάτι που έκανε γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος με αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους είναι τρεις ομάδες που έχουν πολύ ψηλά τη μεταγραφική τους λίστα τον έμπειρο μέσο που παραμένει ένα από τα πιο “hot” ονόματα ακόμη και τώρα.

Ακόμη και αυτή την εποχή που οι εμφανίσεις του δεν βρίσκονται σε καμία περίπτωση στα ίδια επίπεδα που ήταν όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της “Μεγάλης Κυρίας” και πριν επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ για χάρη των “κόκκινων διαβόλων”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όποια ομάδα θέλει τον Πολ Πογκμπά θα πρέπει να σκάσει… χοντρά!

Πλέον δεν είναι αρνητική στο να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει. Απλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει με τους δικούς της όρους. Αλλιώς δεν πρόκειται να δώσει το “ΟΚ” για οποιαδήποτε μεταγραφή.

Γι’ αυτό το λόγο και οι Άγγλοι δεν πρόκειται να… πέσουν σε λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως τόνισε με το ρεπορτάζ του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Τώρα όσον αφορά τον παίκτη το μεγάλο του όνειρο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που ήθελε να πράξει από μικρός. Ωστόσο, δεν έχει ξεχάσει και το πέρασμά του από τη Γιουβέντους και το πόσο είχε “δέσει” στους “μπιανκονέρι”.

Όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αλλά και με τον κόσμο. Όμως, δεν θα πρέπει να ξεγράφουμε και την Παρί που είναι πρόθυμη να του προσφέρει ένα πλούσιο συμβόλαιο, αλλά και την προοπτική να γίνει ο βασιλιάς του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version