ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Σκέφτεται να ζητήσει τον Χακίμι πίσω η Ρεάλ!

Ο Ασράφ Χακίμι κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ίντερ και η Ρεάλ φαίνεται πως έχει βρει έναν τρόπο για να τον πάρει πίσω στη Μαδρίτη.

Σκέφτεται να ζητήσει τον Χακίμι πίσω η Ρεάλ!

Δίχως αμφιβολία ο Ασράφ Χακίμι είναι από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ στον πλανήτη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Μαροκινός διεθνής πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ίντερ. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει ήδη βρει δίχτυα 6 φορές, ενώ έχει δώσει και 5 ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Κι όλα αυτά ενώ ο ίδιος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Σαφέστατα, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί έναν σχεδόν… αναντικατάστατο παίκτη στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε. Άλλωστε, ο Ιταλός τεχνικός έχει ως στόχο να επαναφέρει τους «νερατζούρι» στον κορυφή και ποδοσφαιριστές σαν τον Χακίμι μπορούν να τον βοηθήσουν.

Όπως είναι λογικό, στις τάξεις της ιταλικής ομάδας θα πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι με την επιλογή τους. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι η Ίντερ τον απέκτησε από τη Ρεάλ έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μαροκινός προερχόταν από μια τρομερή διετία, όπου είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Ντόρτμουντ. Στη Γερμανία πήρε τις ευκαιρίες που δεν έβρισκε στη «βασίλισσα» και πραγματικά τις άρπαξε από τα μαλλιά.

Ο ίδιος αποτελεί έναν από τους πιο επιθετικούς μπακ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το αποδεικνύει και το γεγονός ότι βρίσκει συχνά πυκνά δίχτυα με τις ομάδες που αγωνίζεται. Στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως δεν είχαν καταλάβει τι «διαμάντι» έκρυβαν οι ακαδημίες τους. Εξάλλου, ο Χακίμι βρισκόταν από το 2006, δηλαδή από 8 ετών, στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. Ωστόσο, εξαιτίας του γεγονότος ότι στο ρόστερ της υπάρχει ο Ντάνι Καρβαχάλ που αγωνίζεται σταθερά στο δεξί άκρο της άμυνας αποφασίστηκε η πώληση του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Χακίμι

Τον… επιστρέφει στη Μαδρίτη και σβήνει το χρέος η Ίντερ

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Corriere dello Sport», η Ρεάλ μπορεί να έχει έναν τρόπο να πάρει πίσω τον Μαροκινό. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η Ίντερ είχε συμφωνήσει με τη «βασίλισσα» να πληρώσει τα 40 εκατομμύρια για τον παίκτη σε 4 δόσεις των 10 εκατομμυρίων. Η πρώτη θα έπρεπε να έχει πληρωθεί τον Δεκέμβριο, αλλά οι δύο ομάδες συμφώνησαν μια αναβολή μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Ωστόσο, η οικονομική αβεβαιότητα των «νερατζούρι» έχει δημιουργήσει ανησυχίες στη Ρεάλ. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Μιλάνου αναζητά νέους επενδυτές ή και να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο της. Έτσι, το δημοσίευμα αναφέρει πως στη «βασίλισσα» θέλουν περισσότερες βεβαιώσεις ότι θα λάβουν κανονικά τα χρήματα. Μάλιστα, τονίζουν πως η συμφωνία αναβολής των δύο ομάδων δεν ισχύει, γιατί έλειπαν κάποια βασικά έγγραφα.

Έτσι, η ισπανική ομάδα έχει σκεφτεί έναν τρόπο να βρεθεί κερδισμένη στην όλη κατάσταση. Ποιος είναι αυτός; Μα να ζητήσει πίσω τον Χακίμι, ούτως ώστε να διαγράψει τελείως το χρέος της Ίντερ! Ήδη, εδώ και καιρό οι φίλαθλοι της «βασίλισσας» διαμαρτύρονταν για την τόσο γρήγορα αποχώρηση του Μαροκινού μπακ. Έτσι, πλέον η διοίκηση της ισπανικής ομάδας θα έχει την ευκαιρία να τους… κατευνάσει λίγο μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά και να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ