Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα γκολ… φέρνουν αύξηση στον μισθό του Λουίς Σουάρες!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Τα γκολ… φέρνουν αύξηση στον μισθό του Λουίς Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες θέλει να σκοράρει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και για... οικονομικούς λόγους!

23.01.2021 | 01:57

Ο Λουίς Σουάρες δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα φέτος και δικαιώνει τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης που…έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν από την Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός απαντάει με…πράξεις σε όσους τον αμφισβήτησαν και τόνισα πως δεν αξίζει τέτοια χρήματα στην ηλικία του. Στα 33 του χρόνια ο πρώην πλέον άσσος των Καταλανών δείχνει σε όλους για ποιον λόγο είναι ένας από τους κορυφαίος σέντερ φορ του κόσμου.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον εμπιστεύεται και από την αρχή της σεζόν έδειξε πως θα είναι ο βασικός επιθετικός, κάτι που οδήγησε και στην αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα. Η εκκίνηση του την φετινή σεζόν είναι αν μη τι άλλο…εκπληκτική και θυμίζει τον παλιό καλό Λουίς Σουάρες.

Φέτος έχει ήδη σκοράρει 11 γκολ σε 14 αναμετρήσεις στην Λα Λίγκα! Αν μη τι άλλο είναι ένα ικανοποιητικό ποσοστό! Πάντως ο Ουρουγουανός έχει έναν ακόμα λόγο… για να συνεχίσει να σκοράρει κατά ριπάς και είναι οικονομικός.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αυτήν την στιγμή ο πολύπειρος άσσος αμείβεται με 14 εκατ. ευρώ το χρόνο. Πάντως σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Μέσα από την Ισπανίας σε περίπτωση που ο Σουάρες φτάσει τα 15 γκολ με τους ροχιμπλάνκος τότε θα υπάρχει αύξηση του μισθού του.

Ενώ υπάρχει ένας ακόμα όρος που προβλέπει εκ νέου αν καταφέρει και φτάσει τα 20 γκολ με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης! Με τον ίδιο να έχει ήδη σκοράρει 11, φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα καταφέρει να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό τερμάτων.

Να τονίσουμε πως τα τελευταία έξι χρόνια ο Λουίς Σουάρες έχει σκοράρει περισσότερα από 20 γκολ σε τέσσερα εξ αυτών! Ο 33χρονος επιθετικός δείχνει ιδιαίτερα… κεφάτος στην Ατλέτικο. Αυτό φαίνεται και στους αγωνιστικούς χώρους.

Σίγουρα θα το έχουν μετανιώσει οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Ο Σιμεόνε πιστώνεται αυτήν την σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version