ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τεν Χαγκ… εκτέθηκες – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Επίσημο: Ο Οζίλ ανακοινώθηκε από την Φενέρ! (pic)

Ο Μεσούτ Οζίλ αποτελεί και επίσημα μέλος της Φενερμπαχτσέ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του, με τον Γερμανό να αποχωρεί από την Άρσεναλ.

Επίσημο: Ο Οζίλ ανακοινώθηκε από την Φενέρ! (pic)

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες και πλέον είναι και γεγονός με κάθε επισημότητα. Ο Μεσούτ Οζίλ ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (24/1) ως παίκτης της Φενερμπαχτσέ. Έτσι, ο Γερμανός μέσος αποχωρεί από την Άρσεναλ μετά από 7,5 χρόνια κι ετοιμάζεται για μια νέα περιπέτεια στην καριέρα του. Εξάλλου, ο ίδιος δεν έβρισκε σταθερό χρόνο συμμετοχής στους «Κανονιέρηδες» το τελευταίο διάστημα. Αν μη τι άλλο μια εξέλιξη που κανείς δεν την περίμενε το καλοκαίρι του 2013. Όταν δηλαδή η αγγλική ομάδα τον απέκτησε έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η καριέρα του στο Βόρειο Λονδίνο είχε και τα πάνω της και τα κάτω της. Ωστόσο, ο κύκλος του στην ομάδα πλέον έκλεισε. Ο ίδιος είναι παίκτης της Φενερμπαχτσέ, αποτελώντας μια από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία της. Στόχος του, να οδηγήσει τα «Καναρίνια» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία, του πρώτου τους μετά τη σεζόν 2013/14. Πάντως, στην Άρσεναλ δεν ξέχασαν τα 7,5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα και ο προπονητής της ομάδας, Μίκελ Αρτέτα, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Εντού έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Οζίλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1353346350394564609

Τα μηνύματα των Εντού, Αρτέτα

«Ευχαριστούμε τον Μεσούτ για την συνεισφορά του στην Άρσεναλ. Είχε περισσότερες από 250 συμμετοχές, έπαιξε σε τρεις νικηφόρους τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας και έδωσε στους οπαδούς και σε όλους στην ομάδα υπέροχες στιγμές μέσα το γήπεδο από την ημέρα που αποκτήθηκε το 2013. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μεσούτ και την ομάδα του για τον επαγγελματισμό τους στις διαπραγματεύσεις. Ξέρω ότι όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα θα ευχηθούν μαζί μου τα καλύτερα για τον Μεσούτ και την οικογένεια του, να έχουν υγεία, επιτυχία και χαρά στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του», ανέφερε ο Εντού. Οζίλ

Από την άλλη, ο Αρτέτα τόνισε πως: «Τα επιτεύγματα του Μεσούτ στην Άρσεναλ είναι αδιαμφισβήτητα. Ήταν τιμή μου να αγωνιστώ μαζί του και πιο πρόσφατα να είμαι προπονητής του. Η δημιουργικότητα του οδήγησε σε πολλά γκολ για όσο καιρό φορούσε τη φανέλα της Άρσεναλ. Ο Μεσούτ ήταν στην καρδιά μεγάλων στιγμών για την ομάδα τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων τριών κατακτήσεων του Κυπέλλου Αγγλίας. Αυτές οι επιτυχίες θα είναι πάντα μέρος τη ιστορίας της ομάδας. Ευχαριστούμε τον Μεσούτ και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην Φενερμπαχτσέ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ