ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η αντεπίθεση της Γιουβέντους μόλις ξεκίνησε! (vid)

Η Γιουβέντους χωρίς να εντυπωσιάσει έκανε αυτό ξέρει πολύ καλά. Νίκησε εντός έδρας 2-0 την Μπολόνια, δείχνοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Η αντεπίθεση της Γιουβέντους μόλις ξεκίνησε! (vid)

Η “σφαλιάρα” από την Ίντερ μία εβδομάδα νωρίτερα ήταν ηχηρή. Αλλά όταν χτυπάς μία (μεγάλη) κυρία δεν πρέπει να είσαι ήσυχος. Αλλά το αντίθετο! Η αντεπίθεση της Γιουβέντους μόλις ξεκίνησε και κάτι μας λέει ότι δεν θα τελειώσει μέχρι να πάρει εκδίκηση.

Οι “μπιανκονέρι” λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, επιβλήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2-0 της Μπολόνια στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Η νίκη ήρθε για τους γηπεδούχους, χωρίς να παίξουν… φοβερό και τρομερό ποδόσφαιρο. Αλλά ήταν κάτι παραπάνω από ουσιαστικοί οι παίκτες του Αντρέα Πίρλο που εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Μίλαν.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

H εμφάνιση της Γιουβέντους απέναντι στην Μπολόνια ήταν αυτή που χρειάζονταν οι άνθρωποι της ομάδας την κατάλληλη στιγμή. Η τρέχουσα σεζόν ήδη βρίσκεται στα μέσα, αλλά, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αντρέα Πίρλο έχει κατηγορηθεί με τον τρόπο που παίζουν οι παίκτες του. Τόσο από μεγάλη μερίδα οπαδών, όσο και από τα ιταλικά ΜΜΕ.

Παρόλα αυτά στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπολόνια ο “μαέστρος” και οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν απαντήσεις. Έκλεισαν στόματα. Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που σημείωσαν, χωρίς να δεχτούν κανένα. Είναι και η εν γένει παρουσία εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Αρτούρ μόλις στο 15′ ήταν εκείνος που έβαλε τους “μπιανκονέρι” μπροστά στο σκορ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο του έδωσε την μπάλα και εκείνος από μεγάλη απόσταση δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Ναι μεν η μπάλα μπορεί να χτύπησε κάπου και να άλλαξε πορεία, αλλά κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Κάτι που ήταν και το ζητούμενο!

Στη συνέχεια οι “μπιανκονέρι” όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν ολοένα και περισσότερο ταχύτητα. Ήθελαν -και μπορούσαν- να πετύχουν πιο πολλά τέρματα. Κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθει στον απόλυτο βαθμό. Παρόλα αυτά πανηγύρισαν το 2-0 με τον ΜακΚένι στο 71′ με τον Κουαδράδο να έχει την ασίστ για το γκολ του Αμερικανού μέσου.

Έτσι, η Γιουβέντους πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο ότι ανεβαίνει. Αργά, αλλά σταθερά. Το Σούπερ Καπ απλά ήταν μόνο η αρχή. Και ότι ως το τέλος του πρωταθλήματος -που έχει πολύ δρόμο ακόμα- κανείς δεν θα πρέπει να την ξεγράψει και ας είναι λίγο πίσω τώρα στην “κούρσα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ