ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπρούνο Φερνάντες: «Τότε άλλαξε “τσιπάκι” η ομάδα»

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για τη φετινή σεζόν και αναφέρθηκε στο σημείο που άλλαξε τη σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την έκανε διεκδικήτρια.

Μπρούνο Φερνάντες: «Τότε άλλαξε “τσιπάκι” η ομάδα»

Η προσφορά και η σημασία του Μπρούνο Φερνάντες στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανεκτίμητη. Από την ημέρα που αποκτήθηκε ο Πορτογάλος, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μοιάζουν πραγματικά σαν να είναι… άλλη ομάδα. Ο ίδιος έχει παίξει ίσως το μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή την αλλαγή. Από την πρώτη στιγμή έδειξε την ποιότητα του εντός αγωνιστικού χώρου, συνδυάζοντας την τόσο με γκολ, όσο και με ασίστ.

Με τις εμφανίσεις του έχει οδηγήσει την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην κορυφή της Premier League. Κι όλα αυτά μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Η Γιουνάιτεντ τρέχει ένα αήττητο σερί 13 αγωνιστικών και δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους. Σύμφωνα με τον Φερνάντες, ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, του έδειξε ότι η ομάδα άλλαξε «τσιπάκι». Τότε, κατάλαβε ότι μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Όπως τόνισε σε συνέντευξη του, το ματς με τη Λέστερ, στο οποίο η Γιουνάιτεντ ισοφαρίστηκε στο τέλος (2-2) αποτέλεσε το σημείο που άλλαξε τη σεζόν για την ομάδα.

«Μετά το ματς με τη Λέστερ, που ισοφαριστήκαμε στο τέλος, ήμουν χαρούμενος που έβλεπα την απογοήτευση στην ομάδα στα αποδυτήρια», ανέφερε στο «Football Focus». «Ήταν η πρώτη φορά που είδα την ομάδα να απογοητεύεται μετά από ισοπαλία. Όταν ήρθα έβλεπα ότι η ομάδα βελτιώνεται. Παιχνίδι με παιχνίδι, αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα. Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον ερχομό μου, πιστεύω ότι έχουμε ακόμα προβλήματα. Βλέπετε, δεχόμαστε ακόμα αρκετά γκολ στο ξεκίνημα των αγώνων», συμπλήρωσε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπρούνο Φερνάντες

«Δεν παίζει άσχημα η Λίβερπουλ, απλά δεν κερδίζει»

Παράλληλα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κλήθηκε να μιλήσει για τη μεγάλη αντίπαλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, μένοντας στο 0-0 στο «Άνφιλντ». Ο Φερνάντες σχολίασε τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα των «κόκκινων» και τόνισε πως δεν παίζουν άσχημα, απλά δεν μπορούν να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται, ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας στους Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ για τις εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα.

«Θεωρώ ότι οι ομάδες έχουν τις κακές στιγμές τους. Δε νομίζω ότι παίζουν άσχημα. Δεν κερδίζουν, όμως, κι αυτό είναι το θέμα τους. Όταν οι ομάδες δεν κερδίζουν όλοι μιλάνε γι’ αυτό. Όταν οι παίκτες δε σκοράρουν όλοι μιλάνε γι’ αυτό.  Το αισθάνομαι κι εγώ αυτό, γιατί ξέρω ότι τα στάνταρ είναι υψηλά, επειδή σκόραρα κι έδωσα αρκετές ασίστ όταν έφτασα και όλοι πλέον το περιμένουν αυτό από εμένα. Κι εκεί (στη Λίβερπουλ) συμβαίνει το ίδιο. Όλοι περιμένουν γκολ από τον Σαλάχ, τον Φιρμίνο και τον Μανέ. Δε σκοράρουν στα τελευταία παιχνίδια και όλοι αρχίζουν να λένε “δεν παίζουν καλά”», ανέφερε ο Φερνάντες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ