ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Στο Ολντ Τράφορντ κουμάντο κάνει ο Μπρούνο (vid)

Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να βγει νικήτρια έναντι της Λίβερπουλ (3-2) και να περάσει στον 5ο γύρο του FA Cup.

Στο Ολντ Τράφορντ κουμάντο κάνει ο Μπρούνο (vid)

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ πράξη 2η. Αυτή τη φορά οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι αναμετρήθηκαν στο Ολντ Τράφορντ για τον 4ο γύρο του FA Cup. Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Γιούργκεν Κλοπ παρέταξαν άκρως ανταγωνιστικές ενδεκάδες δείχνοντας αμφότεροι διάθεση να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη πρόκριση.

Αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Στο ξεκίνημα η Λίβερπουλ έδειξε να έχει τα ηνία. Οι «Κόκκινοι» διατηρώντας περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους επιχείρησαν να ανοίξουν την άμυνα της Γιουνάιτεντ. Τελικά το κατάφεραν στο 18′ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ανοίγει το σκορ νικώντας τον Χέντερσον. Ο Αιγύπτιος βγήκε στη κόντρα επωφελήθηκε την άψογη πάσα του Φιρμίνο και έσκαψε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η αντίδραση των γηπεδούχων ωστόσο δεν άργησε να έρθει. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρήκαν τον δρόμο της ισοφάρισης οκτώ λεπτά αργότερα με τον Μέισον Γκρίνγουντ. Ιδανική αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, με τον Ράσφορντ να κάνει όλη τη… δουλειά. Ο ταλαντούχος επιθετικός κράτησε τόσο όσο τη μπάλα και με σέντρα… ξυράφι βρήκε ιδανικά τον Γκρίνγουντ. Ο τελευταίος πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο τελείωμα έγραψε το 1-1.

Από κει και ύστερα η κατοχή της μπάλας πέρασε στα πόδια της ομάδας του Σόλσκιερ. Ελάχιστες οι καλές στιγμές στις δύο εστίες με το 1-1 να έρχεται φυσιολογικά με το φινάλε των πρώτων 45′. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο και οι δύο ομάδες κατάφεραν να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 48′ βρήκε τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι… τούμπα. Ράσφορντ και Γκρίνγουντ συνδυάστηκαν ξανά με τον πρώτο αυτή τη φορά να πετυχαίνει με όμορφο πλασέ το 2-1. Η αναμέτρηση άναψε ξανά με τη Λίβερπουλ να πιέζει στο γήπεδο προκειμένου να φθάσει ξανά στην ισοφάριση. Αυτή ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με δράστη και πάλι για τους «Κόκκινους» τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική προσποίηση του Μίλνερ μέσα στη περιοχή και με σουτ κέρδισε τον Χέντερσον για το 2-2.

Ο νόμος του Μπρούνο στο Ολντ Τράφορντ

Η συνέχεια βρήκε και τις δύο ομάδες επιφυλακτικές να προσπαθούν να πετύχουν το γκολ της πρόκρισης. Εκεί που το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει ολοταχώς στη παράταση μίλησε ο ταλαντούχος Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος είχε μπει ως αλλαγή πριν μερικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 79′ ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και δεν λάθεψε. Η μπάλα καρφώθηκε στη γωνία του Άλισον με τη Γιουνάιτεντ να μπαίνει ξανά μπροστά με 3-2. Το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έτσι τη πρόκριση στον 5ο γύρο του FA Cup.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ